reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek - ale śliczne te namioty. Ja tez uważam, że to świetna rozrywka dla starszego dziecka, ale jeśli tylko masz natchnienie to szyłabym teraz, na spokojnie- potem będziesz szczęśliwa, że już jest gotowe. A tak właściwie to jak zdejmiesz materiał z namiotu to wyjdzie coś na kształt maty :-)

Magda - Theo brzmi naprawdę dobrze :-) U nas też temat imienia się zaczął i chyba będzie Natalia. W sumie skoro mamy Oliwę to może być też Natka (na początku dziadkowie jakoś nie widzieli różnicy między Oliwią a oliwą ;-)

Madziu śliczne imię!!!

Choco Aurelia tez pięknie :) mój pewnie też by się nie zgodził a szkoda bo to naprawdę piękne imie:)
My mamy Gabriela w rodzinie. Moja mama jakoś nie mogła się do tego imienia przyzwyczaić ale jak siostra urodziła to przecież to byś Gabryś i juz :) nie wyobrażamy sobie ze miałby mieć inaczej na imie:)

Ja sobie na chwilę dychlam:) bo trochę napichcilam dwie godziny siedziałam w kuchni ale obiad zrobiony i juz zjedzony pizza juz zrobiona dzieciaki od siostry się ucieszą :) upiekłam ciasto drozdzowe ze śliwkami i kruszonka i dwie sałatki zrobiłam wiec teraz mam pół godzinki dla siebie bo niedługo beda:)

Z namiotem to w wolnej chwili uszyję zobaczymy jakie wyjdzie może nie podołam i nie będzie tematu;)

Zuzanna - ja chciałam Natalie w sumie odkąd pamiętam jak myślałam o córce to wiedziałam że będzie natalia ale jak mąż się nie zgodził jakoś mnie to nie zabolało;) bo bardziej juz chciałam lili:)

Witam, dawno mnie nie było ale cały czas Was podgladam i czytam.
U mnie fizycznie wszystko ok. tylko psychicznie do du... Nie wiem czy mnie tak źle pogoda nastraja czy małżonek który ma znowu focha " o nic ". Jezu co to by było gdyby on chodził w ciąży - no masakra jakaś.
Od poniedziałku mam urlop i zamierzam dużo spraw załatwić - malowanie calego domu, nowe meble do pokoju młodszego, badania, wizytę u lekarza, wizytę z chłopcami u dentysty - oj będzie pracowity ten urlop. No a już po obowiązkach zamierzam uzupełnić wyprawkę dla Tymka i to będzie jedna z przyjemniejszych rzeczy.

Dzisiaj mam straszny dzień :-( płacz na końcu nosa :-( głowa mi pęka mały mi chyba na żołądek uciska bo wymiotowac mi się chce i cochwile odbija mi się jedzeniem :-( fuj ble ochyda ;-)

Bozienka to mamy podobny dzien wszystko mnie wkurza,jestem zla o byle co i wogole mi zle.Dzis nie ma jednej pozytywnej rzeczy jak dla mnie dobrze ze ten dzien sie powoli konczy :/ oby jutrzejszy byl lepszy :tak:

Dziewczyny sliczne imiona macie wybrane :tak:

Aschle tez się z tego cieszę a najbardziej się obraża mężowi od wczoraj dopiero dzisiaj popołudniu zmieniłam z nim zdanie byłam zła sama nie wiem na co :-( oby jutro było lepiej

reklama
Dzięki dziewczyny :-) Mi się Theo coraz bardziej podoba!

Byłam na zakupach i boli mnie dziwnie brzuch i plecy na dole. Na prawde nigdy tego bólu nie miałam. Mam nadzieje,że jak odsapnę teraz, to minie :eek:

Bozienko, Aschlee, Anit poprawy nastrojów Wam życzę! Ja tez mam dziś kiepski dzień, ale bardziej fizycznie niż psychicznie.

Kropeczko
poszalałaś w tej kuchni :-) Brzmi na prawdę pysznie!

Choco
Aurelka ślicznie, na prawdę. Użyj mocy specjalnych, to może mąż się zgodzi :-p

Do góry