reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Jadziu no właśnie....taki wyścig,kto kupi lepszy prezent. Moi znajomi i.rodzina od zawsze wiedzą, że nasze dzieci dostają coś skromnego. Większe prezenty kupujemy sami i tak jest dobrze :-)

reklama
Magda mało jest rodziców, którzy wychowują dzieci w taki sposób jak Wy, a wg mnie jest to bardzo wartościowe podejście, które na pewno będzie procentowało w przyszłości. Niepotrzebnie się przejmujesz. Prezent przemyślany i masz wiele argumentów "za". Fajnie by było, gdyby każdy rodzić miał takie podejście. Niestety wielu z nich dzieci hoduje a nie wychowuje :baffled:

Mam nadzieje ze mi ni3 zawiesi forum po raz kolejny..
W skrócie sernik zakupiłam i sobie zjadłam odziwo po godzinie cukier miałam 96 a tak si3 przed nim wzbranialam;)

Bozienka skończyliśmy malować zaraz podeślę foto jeszxze musze wysprzatac bo mimo folii zabrudzenia wiadomo są , pomiędzy kolorami będzie jeszcze biała styropianowe listwa a górą listwa z ledem:)

Choco z zusem tyle wiadomo ze papier jest w przychodni uff na szczęście do nich dotarł a jutro b3dzie lekarka to uzupełni ale kasę zamiast dostać w pon. Dostane pewnie za 2 tygodnie..

Madziu uważam ze telefon super rzecz zwłaszcza dla was bo będziecie o nią spokojniejsi mając cały czas kontrolę

Uważam ze twoje dylematy są dość naturalne sama jestem przeciwnikiem zbytecznej technologii u dzieci sama jestem molem książkowym i nie wyobrażam sobie zęby moje dziecko wyparlo książki tabletem czy laptopem nie mówiąc o tv wszystko dla ludzi ale z umiarem
Co do komunii powiem wam ze szopka mnie przeraża zastanawiam się jak to będzie jak my będziemy na tym etapie ale ja osobiście jestem za przywróceniem prezentów tj np zegarek czy biblia a nie quad lub Xbox.. gdzie w tym wszystkim głębszy sens?

Załączniki

• 1445007444289.jpg
    1445007444289.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 40
Choco ja padam na twarz a do tego jakieś dziwne nerwy mnie dopadly :-( na męża jestem wkurzona a sama nie wiem tak dokonca o co :-( brzuch mnie coś pobolewa i twardnieje co jakiś czas i znowu leżenie na boku nie wchodzi w grę bo maleństwo wtedy się rozpycha na wszystkie strony i nie wiem czy mu dobrze czy nie ;-)

Kropek kolor fajnie dobrany i pewnie na żywo wygląda znacznie lepiej :-)

Ja dziś miałam tak w nocy miejsca sobie znalesc nie mogłam :( po całym łóżku się turlalam ciekawe gdzie b3dzie mąż spał jak wróci skoro mi miejsca na całym brakowalo:(

Bozienka lepiej lepiej wygląda to jest taki fajny odcień szarego i pudrowy róż :) myślę z białymi listwami b3dzie wyglądało świetnie no ale zobaczymy;)

Kropek mam ten sam problem wiercenia się w nocy jak bym owsiki miała nie mogę sobie wybrać pozycji dobrej a mały przy tym też się kręci i spać mi nie daje a każde obracanie się jak juz zasne mnie budzi i mam wrażenie ze najpierw ja die obracam a potem brzuch ;-)

A ja znowu wczoraj wieczorem oglądałam tv i nie mogłam sobie znaleźć miejsca bo w każdej pozycji nie mogłam złapać oddechu :/ gdzieś po ok godzinie przeszlo i dobrze bo to było męczące.

Jak spedzacie wieczor? :)

Kropek mam ten sam problem wiercenia się w nocy jak bym owsiki miała nie mogę sobie wybrać pozycji dobrej a mały przy tym też się kręci i spać mi nie daje a każde obracanie się jak juz zasne mnie budzi i mam wrażenie ze najpierw ja die obracam a potem brzuch ;-)

Mam tak samo, wierce sie, a obrot mnie budzi. Dlatego czytam do polnocy i padam spac, i jest szansa ze do 8 pospie bez wstawania i pobudek. A maz dzis mowil,ze przez sen jak sie obracam to dysze hahahhhahhah

reklama
Do góry