reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A mnie chyba dzidzia grzeje, bo ja zazwyczaj zmarzlak jestem, ale ostatnio moj marznie, a mi jest ciepło he he byłam dzis u lekarza, relacja na wątku wizytowym. Lece cos zjesc, bo az mi w brzuchu burczy!

Ja tez dopiero do domu wróciłam i jeszcze musze jechać do dziadków bo mają imieniny a już mi się nie chce. Rano miałam jakiś chwilowy przypływ Energi i jakoś juz nie mam ;-)

A ja od wczoraj zero energii na cokolwiek. Wczoraj to w ogóle z domu bym się nie ruszyła ale pusta lodówka mnie wygoniła na zakupy. ;-) Dzisiaj też już załatwiłam co trzeba i w łóżku zalegam. A roboty od groma bo mamy zaledwie 1,5 tygodnia na przeprowadzkę a na nowym malowanie nie ruszone, pakowanie też nie zaczęte a o sprzątaniu to nawet nie wspomnę. Nie wiem jak my zdążymy z tym wszystkim :szok:

Hej dziewczyny:) ja właśnie zaległam z jedzeniem na sofie przed tv ;)
Mam zamiar cały wieczór się obijac ale w dzień nie proznowalam wymalowalismy sufit i jeden kolor na ścianach :) teraz jak wyschnie to jutro będzie można położyć drugi kolor :) jestem szczęśliwa bo dużo nam się udało zrobić z tata tzn bardziej jemu niż mi ale samo chodzenie po schodach żeby mu podać wszystko co potrzebuje wystarczyło żebym się zmachala ;)

reklama
Do góry