reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczynki.
Kropek śliczne rzeczy tu pokazujesz. A kotki są szczególnie urocze. Moja mama krawcowa a nie wiem czy by takie cudo stworzyła. ;-)
Dobrego i spokojnego dnia wszystkim życzę :-)

Kropek sliczne kotki i te koniki tez cudne.

Mnie sie dzis nic nie chce.U mnie strasznie zimno :/ chyba jednak wolalam lato.Jak czytalam ze w Pl juz zima to ucieszylam sie ze u mnie tego sniegu nie ma.No to dzis posypalo u mnie.A zimno ze z lozka bym nie wylazila.Musze wyciagnac moje super grubasne skarpety.

Jadzka sernik mniammmmm karpatki tez bym z checia zjadla

Dzień dobry dziewczyny :-)

U nas kolejny słoneczny dzień i kolejny tak samo zabiegany. Jeszcze tydzień i dzieci mają tygodniowe ferie. Juz odliczam czas. Planuje w ferie porobić porządki z wszystkimi ciuchami i dzieci,i siebie i na strychu ;-)

Kropeczko widzę, że szalejesz! Super. Podziwiam tempo w jakim szyjesz :-)

Jadziu mi w ciąży wypieki wychodzą tak samo jak zawsze. Ale wiadomo, że i normalnie się zdarza że coś tam nie wyjdzie :-)

Bozienko mówisz, że bluzki się kurczą? Tez mi się to ostatnio przydarzyło...dziwne nie? :-p

Miłego dnia Wam życzę!

Ja zaczynam malowanie;)

Załączniki

• 1444808362709.jpg
    1444808362709.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 43
Kropek powodzenia and tacie w malowaniu :)

Ja dzis bylam na oddaniu krwi i siuski zostawilam. Mam nadzieje ze beda dobre wyniki.
Dzis mialam robic kebaba ale w koncu chyba zrobie gyros :)
Maz usypial mala az sam usnal :) troche dzis ogarniemy domek jak nie zacznie padac pojdziemy na spacer a pozniej choruje pod kocykiem ;)

reklama
Do góry