reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czuwamy... Ja cały czas podczytuję, ale net mi strasznie świętuje i co chcę coś dodać to mi wywala.
Ogólnie mam bardzo aktywny weekend, bo nam zupełnie dodatkowe zlecenie wpadło, a do tego choróbsko się w przedszkolu do O. przyplątało i kaszlemy i smarkamy w trójkę, tylko mój mąż się uchował.

Kropek - dobrze ze nic poważnego się nie stało. A Twoja twórczość naprawdę super wygląda. Powiedz, Ty te rzeczy robisz z gotowych szablonów.?

Novaspace - heh... U mnie też imię na tapecie, chyba stanie na Natalii :-)
A Mercedes kojarzy mi się z jakimiś brazylijskimi telenowelami, że o autach nie wspomnę.

Magda - lepszego samopoczucia jutro

Bozienka - z tym zusem to zawsze coś do przodu, ale oni faktycznie w tym systemie nic nie widzą, musiałabyś mieć kontakt do kogoś kto bezpośrednio odpowiada za Twoją sprawę. Inna sprawa ze mają w głębokiej powadze za co ludzie żyją... Szkoda słów.

Aschlee - wierz mi, Twoje rysunki są super. Ja czasem też coś dzieciom rysuję, ale to w ogóle do publikacji się nie nadaje

Ja cos ostatnio nie mam weny i nic mi sie nie chce. Tylko klopoty mi sie pietrza [emoji17] jutro jade na badania genetycne bo mnie moja wyslala. Oczywiscie dzisiaj sie pojawily mysli ze cos bedzie nie tak. Ehh... W dodatku wydaje mi sie ze za duzo brziszek mi urosl, nie mowiac juz o tym ze boje sie wejsc na wage [emoji17] nie wiem co mi sie stalo [emoji17]

Zuzanka tak z szablonów chociaż niektóre przekształca bo są nie dokonca według mnie :)

Bozienka podjęłam wyzwanie konik prawie gotowy hihi

Jadzia o tobie też pamietam:*

I skończyłam :) może być? Spodoba si3 córce?

Załączniki

• 1444774503677.jpg
    1444774503677.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Bozienka nic :) chętnie spróbowałam taka większą zabawke uszyc to było wyzwanie ;)
Jakoś się na fb dogadamy co do odbioru bo dziś trochę zajęta będę bo będę malować ok?
A chętnie sobie czas zajęłam bo nie nawidze sama w domu spać a mąż mi pojechał w delegacje na 3 dni:(

Do góry