reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka to jął nawet młoda boli głowa .. to coś na rzeczy pogoda w koncu nie ciekawa

Ziemniaki smażone... mogę sobie pomarzyć:(

Bettina zaraz zerkne co tam pokupowalas;)

Choco..nie mam słów przyznaj się z kim ty zadała ze takie czary zle na ciebie wysyła ?

Ja się ze brałam na zakupy tak mi się nie chciało ale mam na tydzień porobione i z głowy :) mam ochotę znów wrócić do łóżka:(

reklama
Dziewczyny może faktycznie coś w pogodzie u Was wisi?

U nas szaro ale ja o.dziwo dobrze się czuję. Mam znacznie więcej energii niż np wczoraj.

Kropeczko a czemu nie możesz smażonych ziemniaków?

Choco pamiętaj ze połowa sukcesu,to pozytywne nastawienie ;-)

Kropek no coś Ty! Według internetu to i banany podnoszą mocno cukier. Ja wsune talerz frytek i mam po nich 6.5 wiec nie panikuj tylko próbuj. Wiesz, co innego jakbyś juz na insulinie była i cukry miała powyżej 200. :-)

Kropeczko a może zbadaj sobie hemoglobine glikowana? To badanie,które pokazuje poziomy cukru z ostatnich 3 miesięcy. Często cukier mierzony jednorazowo po glukozie jest podwyższony, a to badanie wychodzi ok i nie ma wtedy powodów do obaw. Ja bym z.ciekawości zrobiła,bo masz ładne cukry :-)

reklama
Spytam moja za tydzień póki co spisuje co jem i ile mam. Pokaże jej to :) zobaczymy co powie:)dziękuję Madziu za rady :) wczoraj zjadłam pizze, sąma piekłam. Chciałam sprawdzić jak na ciasto zareaguje. Duże 2 kawałki zjadłam i po godzinie 104 :) wiec niezle;) dziś sprawdziłam chleb pszenny na śniadanie i 110 wiec nadal w normie:)

Do góry