reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jestem mega zadowolona, zapisalam core na wyciecie migdalka, co prawda w czerwcu dopiero, ale szybko zleci... i Mala z brzucha
juz nie bedzie taka malutka ;-)

slonce pieknie swieci, az mnie energia rozpiera ;-) lece robic obiad...

Hej dziewczyny! U mnie tez rano bylo pochmurno, ale sie rozpogodziło :-)
Ugotowalam dzis zupe dyniowa - pycha! A do tego zrobilam domowa pumpkin spice latte z normalnym puree z dyni i wypilam pozerajac paczka domowej roboty od babci - zyc nie umierac! :-)
W dodatku bylam na zakupach i o dziwo kupilam sobie i dzidzi pare rzeczy, a zazwyczaj tylko chodze, ogladam i nic mi sie nie podoba.

Choco normalnie Ci współczuje, ale sie porobiło. Miejmy nadzieje, ze juz "tajfun" powoli przechodzi i zaraz wyjdzie słonce!

Szogi a dlaczego chcesz wyciac córce migdałek? Ja bedac dzieckiem conajmniej 2 razy w roku bylam chora na angine ropna i tez myslałam, zeby sie ich pozbyc, ale przeraził mnie sam zabieg i fakt, ze migdałki to naturalna bariera dla zarazkow i ciesze sie, ze jednak je mam. Po prostu zaczełam unikac gazowanych i zimnych napojów, a w okresie letnim zamiast pozerac lody to sie nimi powoli delektuje :-)

Bettina ide zajrzec na watek zakupowy, co tam upolowalas :-)

Beemik z tymi lodami to dziwna teoria, bo na angine najlepsza jest właśnie krioterapia naturalna, czyli zimne. Dużo zimnego picia i lody. Nawet w szpitalach tak leczy się. :-)

Magda mi tez kiedys radzili jesc lody na angine to bylo jeszcze gorzej! Co roku w wakacje chorowałam wlasnie przez te smakołyki, ale z czasem nauczyłam sie wszystko przed połknięciem "ocieplać" w buzi i juz od lat nie choruje na angine własnie :-)

beemik - corka bedzie miala wyciety tylko trzeci migdal, czyli ten ktory sam pozniej zanika chyba w okresie dojrzewania. A bedzie wyciety, bo jest sporo przerosniety i wiekszosc infekcji konczy sie u Marty zapaleniem ucha. We wrzesniu juz 2 razy ja ucho bolalo - na szczescie teraz siedze w domu, wiec moglam juz na poczatku infekcji zostawic ja w domu i obylo sie bez antybiotyku, ale problem jest.

reklama
Do góry