reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie tez dziesiaj szaro, nie chce sie z łóżka wychodzić ...

jesli chodzi o ainostratora ja tez głosuje na Magdę :-)

Mam dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia a tak nie wiele siły. :-(

milego dnia Dziewczyny

reklama
Witam się i ja :-)

Jadziu to faktycznie lepiej odpoczywaj. U mnie jest taka śmieszna zasada,że jak dużo biegam i ciągle coś robię,to czuje się super. Jak znowu mam spokojny dzień,to od razu mnie wszystko boli :eek: :-)

Szogi powodzenia z córcia! Obyscie szybko miały to za sobą. Co do kryzysów to masz rację absolutną. Muszę przejrzeć kalendarz i zobaczę co mogę ewentualnie na później odłożyć :sorry:

Zuzia hahaha ja często ukrywam się w łazience z.telefonem :-p Inaczej mogłabym z rozpędu napisać coś abstrakcyjnego odpowiadając w międzyczasie na setki pytań dzieci :-D

Choco życzę Ci spokojnego dnia! A co do wagi,to ufam tylko swojej w domu. Mam wrażenie ze maluszek zalicza jakiś skok bo czuję,że brzuch mam wyżej. Też masz takie wrażenie? :-) Ja zabezpieczenia kupuję w Lidlu. Są jak dla nas najlepsze. Tylko tylko szkoda,że pojawiają się okresowo.

Kropeczko współczuję bólu głowy. Lez jak możesz i nic nie rób. Oby szybko przeszedł! :tak:

Aschlee Hahaha oj chciałbym czasem mieć w nocy taką wene na jedzenie. Przynajmniej problem z obiadem z głowy :-)

Novaspace to nie rób nic poza ustawowym minimum ;-) przypływu energii życzę :-)

Wiecie co? Chyba ponownie napisze do Administratorki. A Wy myślcie dalej,bo adminów zazwyczaj jest dwóch :-)

Miłego dnia dla wszystkich!

Witam się I ja .
Kropek tez wstałam z bólem głowy :-( może taka pogoda u nas .
Magda hehe jak widać już decyzja podjęta adminka zostajesz TY :-)
Córa hmm niby ok ale o 5 wstała ze ja głowa boli to już 2 dzien gdzie ja boli oby tylko dla tego że mało pije . Coś się jej poprzestawialo i mało pije mało je a nigdy z nią nie miałam kłopotu jadła z 2 ;-)

Eh moja znowu powinna lapac poranna drzemke widać że jest spiaca, ale nieeee.. wyje, krzyczy, piszczy.. przewinieta, najedzona, napita ale nadal coś nie pasuje :/ już nawet jej syrop dałam bo to może zeby..
Jeszcze mąż mnie oczywiście zirytowal przed wyjściem bo jak staram się ja uspac a ten nakazuje :/
Oj gdzie moja cierpliwosc?

Choco haha dobre pytanie mojej tez nie ma :-) zaśnie moja czasami też takie akcje ma wtedy jej mowie żeby przyszła się przytulic do mnie wtedy siada mi na kolanach wtula się i sobie ja kołysze i zasypia :-) polecam ;-) czasami jeszczę śpiewam ;-)

Witam się i ja z zachmurzonego zachodu.
Oj dziewczyny odpoczywajcie ile się da bo widzę że to najlepiej działa na nasze bólowe dolegliwości:)
A ja się pochwalę, że wczoraj pierwszy raz widziałam jak mi brzuch się rusza od Małej no widok MEGA! a brzuchol zaczyna rosnąć nawet bez jedzenia:-)

reklama
Do góry