reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Szogi ja miałam problem okropny z Nelly i byłam skłonna jej wycinać ten 3 migdał. Od stycznia 2014 do sierpnia miała 8 razy antybiotyk na zapalenie ucha, anginy i wieczne zapalenia gardła! Zaczął się tez lekki niedosłuch. Czekaliśmy na wizytę u specjalisty. Długo, bo u nas tak z tym czekaniem jest. Wizyta w końcu była po 9 miesiącach. Co ciekawe od sierpnia do dziś Nelly ani raz nie miała tego typu infekcji. Badania super i lekarz powiedział,że po prostu z tego wyrosła. :-)

reklama
Heh ja mam zawsze problem z butami dla dzieciaków mają podbicia wysokie i ciężko im coś zajść co jest ładne fajne i wygodne a córa do tego modnisia i te nie tamte nie ;-)

Moja Nelly ma bardzo szczupłą stopę i łydkę, więc kupić jej kozaki z wysoką cholewką, to mega zadanie. Stacjonarnie niestety tu u nas nie ma sklepów z butami dużego wyboru, więc zawsze online (na szczęście nie ma problemów ze zwrotem, czy wymianą). Problem jednak w tym,że ona spędza w tych butach zima dziennie ok 8-9 godzin i muszą być skórzane z zewnątrz i od środka, ciepłe itd....no mówię Wam....ręce opadają. Buty za 80f, a wykonane ze sztucznej skóry :eek:

reklama
Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takich dla Zuzi... 12079188_974923439194673_9205212900931088808_n.jpg

Załączniki

• 12079188_974923439194673_9205212900931088808_n.jpg
    12079188_974923439194673_9205212900931088808_n.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 44
Do góry