reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Choco spokojnej nocy mimo wszystko. Bardzo bym Ci chciała pomóc,ale mogę wspomóc jedynie dobrym słowem :-)

Bozienko bardzo mocno w to wierzę,że może jednak to nie to. Głowa mnie znowu boli i stwierdziłam że to musi być coś na rzeczy,bo wtedy też mnie tak ciągle bolała. Dłonie wysmarowalam kremem,bo suche były. Z drugiej strony wtedy od dłoni się zaczęło...no i puchne. Widzę jak woda stoi we mnie. Mało sikam. Niby może być to nic,a może być coś....za dwa tygodnie mam wizytę w Cardiff. Notuje wszystko i będę z lekarzem rozmawiać. Trochę wcześnie jak na takie atrakcje. Dziękuję Ci kochana. Mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie ;-)

reklama
Bozienko dopiero zauważyłam pytanie. Nacinaja w tym samym miejscu. Wyjątkiem jest sytuacja gdy np łożysko wrosnie i wtedy tną w innym ( ale to bardzo rzadko się zdarza). Wycinaja starą bliznę i zrosty. Potem ładnie ceruja :-) Mi najlepiej zrobili cc nr 3. Ślicznie byłam zszyta. Długo operacja trwała,bo laserem zrosty usuwali,ale na bieżąco mi mówili co i jak i byłam spokojna :-)

Dzięki Madzia właśnie się zastanawiałam jak to jest ja tam na swoją bliznę nie narzekam jest mało widoczna :-) i wygląda to jak by mi się w tym miejscu skóra zginala i taki ślad zostawiła ;-)

Ja mam niestety duży brzuch i skóra mi wisi nad blizną. Jest nie elastyczna i wiem,że kiedyś to wytne. Mąż mi obiecał ;-) Ale Ty szczuplutka jesteś,to nic nie będzie widać. Mam koleżankę po 3 cc a w życiu bym u niej blizny nie wypatrzyła.

Dziewczyny moje kochane melduje sie z lozka.
Jutro postaram sie troszkę zwolnic tempo a do tego nie myslec. Jakos to wszystko bedzie :)
Dziekuje ze jestescie i ze mam tu ogromne wsparcie.
W poprzedniej ciąży bylo spokojnie, nic sie nie dzialo. A teraz heh mozna by serial krecic.
Ale juz nie ma co, trzeba isc spac bo dostalam rozkaz i nie mogę podpasc, musze wykonac ;)

reklama
Ja dziś słuchałam serduszka i znalazłam tuż przy pepku. Dosłownie w.kilka dni mi tak wysoko synuś poszedł. Brzuch w obwodzie zwiększył się w ciągu kilku dni o 3 cm :szok:

Do góry