reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda - no to niezła cholera z tej cholestazy :/ Trzymam kciuki, żeby Cię intuicja tym razem zawiodła.
Spokojnej nocy dziewczynki, zwłaszcza chorowitki i pielęgniarki w domowych szpitalach ;)

reklama
Bozienko mam podobne jak mój mąż wyjeżdza to mnie takie nerwy ogarniają.
Magda mam nadziej że poradzisz sobie z tym choler..wem

Choco jak noc mineła wyspałaś się?

Ja jednak dzisiaj nie jade do tej hurtowni :/. Wczoraj miałam wieczorem jakieś kłucia w pochwie i chycił mnie ból z lewej strony koło pępka aż się przestraszyłam

Magda - uwazaj na siebie i sprobuj sie nie przemeczac, bo kryzys nadchodzi niespodziewanie ;-) ja tez jestem z tych, ktorym sie wydaje, ze sa niezniszczalne i czasami podpieram sie nosem, ale robie. Teraz mnie te bole troche wystraszyly i naprawde zwolnilam, Wczoraj zamiast poprasowac gdy corka w przedszkolu, to polezalam, poczytalam ksiazke. Wieczorem juz o 21 bylam w lozku. I musze przyznac, ze dzisiaj jest mi juz duzo lepiej.

choco - chyba starczy juz tych przezyc w ciazy... limit wyczerpalas

Wczesniej zapomnialam napisac, ja tez oddaje swoj glos na Magde na adminke.

Dzisiaj jade z corka do szpitala zapisac ja na usuniecie migdala, mam nadzieje, ze nie bede tam koczowac pol dnia. Znalazlam szpital, gdzie maja podobno terminy na przyszly czerwiec - zobaczymy. W Gdyni marzec 2017!!! paranoja jakas...

Hej dziewczyny,
Wszystko przeczytałam, ale nic nie pamiętam :-|
U mnie względny spokój, starsza w przedszkolu jakoś sobie radzi (choć rano oczywiście jest koncert: "mamo, ja nie lubię przedszkola, ja chcę być cały dzień z Tobą" ), brzuch jakby trochę mniej boli. Raz że też liczę na to, że się naciągnie i trochę przejdzie, dwa że zdecydowanie więcej leżę.

Choco - przy takiej kumulacji teraz, powinnaś mieć już spokój do końca ciąży.

Magda - trzymam kciuki, aby Twoje objawy to był tylko zbieg okoliczności...

Reszta później bo mi syn na głowę wchodzi. Dosłownie ;-)

Witam sie w nowym dniu :) chcialoby sie napisac ze ciekawe co przyniesie ale w sumie juz troche strach ;)
Niech bedzie poprostu spokojny i mily :)

Madzia piszesz ze brzuszek Ci sie powiekszyl w obwodzie w kilka dni a mi nie dosc ze widze ze wystrzlil to waga tez to zobaczyla. Choc na kazdej waze troche inaczej wiec nie do konca wierze ;)
Jesli zas chodzi o ta cholestaze to nie daj sie zwariowac, wiem ze sie boisz ale moze to naprawde zbieg okolicznosci i szkoda by bylo teraz pol ciąży sie zamartwiac :)

Bozienka jak tam Corcia? Lepiej?

Ogolnie to potrzebuje zabezpieczenie na szuflady zeby mi dziecie przestalo porzadki robic i tak sie zastanawiam czy znajde w miescie czy znow bede musiala kupic na allegro..

Ah no i odczuwam ze sie wyspalam ;) nic mnie narazie tez nie boli. Oby tak dalej ;)

reklama
Dzien dobry jak chodzi o admina to tez stawiam na Magde ;)

Choco oby ten dzien byl spokojny i kompletnie nic sie nie dzialo.

Ja nie wyspana nie dosc ze co chwile biegalam siku to jeszcze kot mnie budzil :mad::mad: wogole w nocy obudzilo mnie cos co nie dalo mi zasnac...to byla chec na zasmazane ziemniaki :confused::sly: ale nie chcialam o 2 w nocy buszowac po kuchni.Musialam zaspokoic sie kawalkiem makowca :D ale juz wiem co zrobie dzis na obiad :)

Pogoda dzis do bani,szaro,zimno i pada.Zapodaje jakas kawke bo zasne chyba nawet na stojaco

Ostatnia edycja:
Do góry