reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
NowaNatka ja juz nie Pamietam kiedy ostatnio jadlam fryty
Spelniona zachcianka i jaki stan blogi od razu
Spelniona zachcianka i jaki stan blogi od razu
Bozienka24
Fanka BB :)
Zuzanka :-) ciesze się i tak ma już zostać do końca
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hej kochane :-)
Byłam na zakupach. Myślałam,że tam padnę....nie miałam jednak wyjścia, bo Nikusia straciła pierwszy ząbek i zgodnie z tradycją musiałam coś kupić od wróżki zębuszki ;-) Słaba jestem bardzo, ale brzuch już mnie nie boli. Tylko głowa masakrycznie, ale chyba jestem odwodniona
Zuzanko bardzo się cieszę,że wszystko ok. Dopiszę Ci płeć,ok?
Carolajna pisz co tam u Ciebie ;-)
Byłam na zakupach. Myślałam,że tam padnę....nie miałam jednak wyjścia, bo Nikusia straciła pierwszy ząbek i zgodnie z tradycją musiałam coś kupić od wróżki zębuszki ;-) Słaba jestem bardzo, ale brzuch już mnie nie boli. Tylko głowa masakrycznie, ale chyba jestem odwodniona
Zuzanko bardzo się cieszę,że wszystko ok. Dopiszę Ci płeć,ok?
Carolajna pisz co tam u Ciebie ;-)
Anilorak81
Początkująca w BB
Ech, dziewczyny, nie kłóćmy się... Wiem, że to nie jest miejsce wyłącznie do głaskania po głowie i przyklaskiwania wszelkim pomysłom, ale z drugiej strony tak naprawdę żadna z nas nie pokazuje pełnego obrazu swojego życia, więc kategoryczne oceny i obraźliwe przytyki też nie powinny się tu znaleźć. Wspierajmy się zamiast obrażać
Dzisiaj mam znakomity humor Kupiłam sobie wreszcie ciazowe dzinsy i bluzkę, więc w końcu wyglądam na ciężarną, a nie spasioną do granic możliwości. W dodatku jest piękna pogoda, młody w miarę regularnie dajeznaki życia, udało mi się pozałatwiać parę zaległości i mam teraz czas tylko dla siebie. No i zeżarłam właśnie pół kilo kiszonej kapusty, co pewnie też nie jest bez znaczenia Że tak powiem - pełnia szczęścia.
Magda - czy mogłabyś mnie w wolnej chwili dopisać do tabelki? Termin mam na 12 lutego i spodziewam się chłopca. Robocze imię Dzidek, dla rodziny po raz drugi trzymamy się wersji Alban, a nad docelowym jeszcze myślimy
Dzisiaj mam znakomity humor Kupiłam sobie wreszcie ciazowe dzinsy i bluzkę, więc w końcu wyglądam na ciężarną, a nie spasioną do granic możliwości. W dodatku jest piękna pogoda, młody w miarę regularnie dajeznaki życia, udało mi się pozałatwiać parę zaległości i mam teraz czas tylko dla siebie. No i zeżarłam właśnie pół kilo kiszonej kapusty, co pewnie też nie jest bez znaczenia Że tak powiem - pełnia szczęścia.
Magda - czy mogłabyś mnie w wolnej chwili dopisać do tabelki? Termin mam na 12 lutego i spodziewam się chłopca. Robocze imię Dzidek, dla rodziny po raz drugi trzymamy się wersji Alban, a nad docelowym jeszcze myślimy
Olcia - moja siostra (swoją drogą właśnie Olcia) ma na drugie Laura, mamie bardzo się podobało, ale ojciec się nie zgodził żeby do jego córki Lala mówili ;-) a Milenę też znam i to taki typ co to w życiu nie zginie, ale pewnie rodzicom mocno w kość dała ;-)
My z imieniem jeszcze zupełnie w lesie, pewnie pomyślimy za miesiąc lub dwa. Pociesza mnie ze jeszcze Magda nie ma wybranego to nie będę sama chyba że się coś zmieniło?
Aniolorak - słońce + kiszona kapusta to w końcu najlepsza recepta na humor ;-)
My z imieniem jeszcze zupełnie w lesie, pewnie pomyślimy za miesiąc lub dwa. Pociesza mnie ze jeszcze Magda nie ma wybranego to nie będę sama chyba że się coś zmieniło?
Aniolorak - słońce + kiszona kapusta to w końcu najlepsza recepta na humor ;-)
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zuzanko nie mam i nie zanosi się na to Męczy mnie to. Mówię synuś, to wszyscy myślą o Marcelku. Jak mówię Okruszek, to tak dziwnie,że bezimiennie....no bez sensu. Jednocześnie nie mam dosłownie nic, co by mogło być. Z Marcelem było podobnie. Chyba coś ok 27tc wybraliśmy. Tylko z Kają i Nelly było tak od razu. Z Nelly to nawet zaraz na początku ciąży,a Kaya tuż po połówkowym...No nic na to nie poradzę. Nikusi imię wybrane było 3 tyg przed porodem
Anilorak oczywiście,że dopiszę. Tym bardziej miło, bo masz dokładnie taki termin jak ja :-) No i pisz tu z nami!
Anilorak oczywiście,że dopiszę. Tym bardziej miło, bo masz dokładnie taki termin jak ja :-) No i pisz tu z nami!