reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej kochane :-)

Byłam na zakupach. Myślałam,że tam padnę....nie miałam jednak wyjścia, bo Nikusia straciła pierwszy ząbek i zgodnie z tradycją musiałam coś kupić od wróżki zębuszki ;-) Słaba jestem bardzo, ale brzuch już mnie nie boli. Tylko głowa masakrycznie, ale chyba jestem odwodniona :confused2:

Zuzanko bardzo się cieszę,że wszystko ok. Dopiszę Ci płeć,ok?

Carolajna pisz co tam u Ciebie ;-)

Ech, dziewczyny, nie kłóćmy się... Wiem, że to nie jest miejsce wyłącznie do głaskania po głowie i przyklaskiwania wszelkim pomysłom, ale z drugiej strony tak naprawdę żadna z nas nie pokazuje pełnego obrazu swojego życia, więc kategoryczne oceny i obraźliwe przytyki też nie powinny się tu znaleźć. Wspierajmy się zamiast obrażać :)

Dzisiaj mam znakomity humor :D Kupiłam sobie wreszcie ciazowe dzinsy i bluzkę, więc w końcu wyglądam na ciężarną, a nie spasioną do granic możliwości. W dodatku jest piękna pogoda, młody w miarę regularnie dajeznaki życia, udało mi się pozałatwiać parę zaległości i mam teraz czas tylko dla siebie. No i zeżarłam właśnie pół kilo kiszonej kapusty, co pewnie też nie jest bez znaczenia ;) Że tak powiem - pełnia szczęścia.

Magda - czy mogłabyś mnie w wolnej chwili dopisać do tabelki? Termin mam na 12 lutego i spodziewam się chłopca. Robocze imię Dzidek, dla rodziny po raz drugi trzymamy się wersji Alban, a nad docelowym jeszcze myślimy ;)

Olcia - moja siostra (swoją drogą właśnie Olcia) ma na drugie Laura, mamie bardzo się podobało, ale ojciec się nie zgodził żeby do jego córki Lala mówili ;-) a Milenę też znam i to taki typ co to w życiu nie zginie, ale pewnie rodzicom mocno w kość dała ;-)
My z imieniem jeszcze zupełnie w lesie, pewnie pomyślimy za miesiąc lub dwa. Pociesza mnie ze jeszcze Magda nie ma wybranego to nie będę sama :-D chyba że się coś zmieniło?

Aniolorak - słońce + kiszona kapusta to w końcu najlepsza recepta na humor ;-)

reklama
Zuzanko nie mam i nie zanosi się na to :szok: Męczy mnie to. Mówię synuś, to wszyscy myślą o Marcelku. Jak mówię Okruszek, to tak dziwnie,że bezimiennie....no bez sensu. Jednocześnie nie mam dosłownie nic, co by mogło być. Z Marcelem było podobnie. Chyba coś ok 27tc wybraliśmy. Tylko z Kają i Nelly było tak od razu. Z Nelly to nawet zaraz na początku ciąży,a Kaya tuż po połówkowym...No nic na to nie poradzę. Nikusi imię wybrane było 3 tyg przed porodem :-D

Anilorak oczywiście,że dopiszę. Tym bardziej miło, bo masz dokładnie taki termin jak ja :-) No i pisz tu z nami!

Do góry