reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Cześć dziewczyny, ja miałam trochę zamieszanie i nic nie pisałam. Też jestem po wizycie, byłam przestraszona, bo jakby objawy mi przeszły. Nudności, mdłości… została tylko senność i posmak w ustach. Z dzieckiem wszystko ok, na reszcie mam chociaż wstępnie ustalony wiek zarodka (7w4d) i termin porodu na 21.02. Z miesiączki wychodzi mi 12w 🤯
Prenatalne mam 7.08
Ja też jestem z Krakowa! Planuje rodzić na Kopernika, a inne krakowianki na jaki szpital stawiają ? :)

@Monia0731 córkę rodziłam na Ujastku, teraz tez napewno tam. Moja lekarka prowadząca tez tam pracuje. Poza psychologiem szpitalnym byłam bardzo zadowolona zaczynajac od doradcy laktacyjnego kończąc na aniołach z oddziału intensywnej terapii noworodka.

@kindulek to dobrze, ze chociaż mężów mamy innych🤣
Ufff co za ulga 😂😂

Ja myślałam o Żeromskim, słyszałam że są dość mocno nastawieni na karmienie piersią na czym mi dość mocno zależy. Ale jeszcze przyjdzie czas na analizowanie szpitali ;) ale słyszałam że organizują dni otwarte gdzie można się umówić i przyjść na oglądanie sali porodowych i poporodowych - fajna opcja!

Dziewczyny ja już po wizycie . Odetchnęłam z ulga . Dzidzia ma już 3,5 cm z USG wychodzi 10+3 , widziałam jak ruszą rączkami i nóżkami ❤️Jest krwiak 8 mm doktor powiedziała że wracamy do utrogestanu ( powiedziała że nie powinien być odstawiony) , uspokoiła mnie . Dodatkowo dała mi skierowanie na darmowe badania prenatalne … powiem Wam że na prawdę mocno zastanawiam się nad zmianą lekarza prowadzącego.

Ufff co za ulga 😂😂

Ja myślałam o Żeromskim, słyszałam że są dość mocno nastawieni na karmienie piersią na czym mi dość mocno zależy. Ale jeszcze przyjdzie czas na analizowanie szpitali ;) ale słyszałam że organizują dni otwarte gdzie można się umówić i przyjść na oglądanie sali porodowych i poporodowych - fajna opcja!

Dla mnie z prostego powodu odpada Żeromski - nie ma neonatologii i w razie problemów z dzieckiem przewożą je do prokocimia. Niby nikt nie zakłada, Że wydarzy się coś złego ale zycie pisze swoje scenariusze. Oczywiście to jest tylko moja luźna reflekcje życiowa „matki po przejściach” i pewnie szpital jest dobry :)

reklama
Do góry