Czekam na wypis i wizyte lekarza. Tylko nie wiem właściwie nic@a16s jak sytuacja u Ciebie ?
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na wypis i wizyte lekarza. Tylko nie wiem właściwie nic@a16s jak sytuacja u Ciebie ?
Sporo dziewczyn tak robi, że chodzi prywatnie i na NFZ po to, żeby dostać skierowania na badania i zrobić je bezpłatnie. Jeśli masz w tym czasie do zrobienia jakieś badania to ja bym pewnie poszła na NFZ, pewnie da skierowanieDziewczyny umawiałam się na nfz miesiąc temu do gina I teraz się zastanawiam czy isc czy nie bo w piątek mam prywatnie wizytę to czy jest sens iść w poniedziałek na nfz ? Może by przepisał mi chociaż jakieś badania na nfz?
O kurcze, za dobrze mu tam było, wolał ciepełko w brzuszkuJa miałam w pierwszej ciąży termin na 11. luty, a wykurzyli małego dopiero poprzez CC 10 dni później![]()
Ja chodzę na NFZ i prywatnie. Na nfz właśnie by badania mieć darmoweDziewczyny umawiałam się na nfz miesiąc temu do gina I teraz się zastanawiam czy isc czy nie bo w piątek mam prywatnie wizytę to czy jest sens iść w poniedziałek na nfz ? Może by przepisał mi chociaż jakieś badania na nfz?
Ja chodzę na NFZ i prywatnie. Na nfz właśnie by badania mieć darmowe
spotkacie się na porodówce i nie będziecie wiedziały że się znacie z forumWracam do was po weekendzie. Oczywiście też chciałabym dołączyć do prywatnej grupy![]()
My byliśmy na badaniu w piątek i jesteśmy dziś 9+1nasza mala fasolka ruszała rączkami i nóżkami, przesłodkie to było
![]()
W niedzielę przeraziła mnie krew w kale i w poniedziałek rano się powtórzyła ale na tym koniec. Mam iść do lekarza w związku z tym ale myślę że to kwestia zaparć i jakiegoś małego pękniętego naczynka…
Przykro mi z powodu tych kilku strat ;( wiem co czujecie dziewczyny… nie poddawajcie się! Jeszcze będzie pięknie!
@Krateczka mamy podobne terminy porodu, prenatalne tego samego dnia i ja też z Krakowano nieźle..
![]()