Czekam na wypis i wizyte lekarza. Tylko nie wiem właściwie nic ale jestem spokojniejsza bo nie mam już takiego plamienia.@a16s jak sytuacja u Ciebie ?
reklama
Właśnie się umówiłam … wczoraj właśnie jak dostałam tego plamienia to pomyślałam o Tobie i o tym czy też nie jechać na IP. Tylko że to było takie dziwne bo wytarłam krew , potem nic , potem za 2 h delikatnie krew , potem nic i o 3 nad ranem trochę więcej podtarłam i potem nic. O 14 mam wizytę więc może się coś wyjaśni , mam nadzieję że będzie wszystko dobrze
Zbadala mnie jeszcze przed wyjściem Pani doktor, serduszko biję... ale czeka mnie bardzo oszczędny tryb życia, leżakowanie, żadnych ciężkich prac (nie wiem jak to ogarnę przy rocznym dziecku).
L4 jak na ten moment do 24 lipca (wtedy wizyta u mojego lekarza).
Mam zaplanowany slub z sierpniu nie wiem czy go nie odwołać, przestawić, czy po prostu nie robić wesela
Wakacje w Turcji też chyba przejdą nam koło nosa.
Masakra nie wiem co robić a mam nic nie robić
L4 jak na ten moment do 24 lipca (wtedy wizyta u mojego lekarza).
Mam zaplanowany slub z sierpniu nie wiem czy go nie odwołać, przestawić, czy po prostu nie robić wesela
Wakacje w Turcji też chyba przejdą nam koło nosa.
Masakra nie wiem co robić a mam nic nie robić
Kimcia
Fanka BB :)
Sporo dziewczyn tak robi, że chodzi prywatnie i na NFZ po to, żeby dostać skierowania na badania i zrobić je bezpłatnie. Jeśli masz w tym czasie do zrobienia jakieś badania to ja bym pewnie poszła na NFZ, pewnie da skierowanieDziewczyny umawiałam się na nfz miesiąc temu do gina I teraz się zastanawiam czy isc czy nie bo w piątek mam prywatnie wizytę to czy jest sens iść w poniedziałek na nfz ? Może by przepisał mi chociaż jakieś badania na nfz?
Kimcia
O kurcze, za dobrze mu tam było, wolał ciepełko w brzuszkuJa miałam w pierwszej ciąży termin na 11. luty, a wykurzyli małego dopiero poprzez CC 10 dni później
Crazylalafresh
Moderator
Ja chodzę na NFZ i prywatnie. Na nfz właśnie by badania mieć darmoweDziewczyny umawiałam się na nfz miesiąc temu do gina I teraz się zastanawiam czy isc czy nie bo w piątek mam prywatnie wizytę to czy jest sens iść w poniedziałek na nfz ? Może by przepisał mi chociaż jakieś badania na nfz?
Ja chodzę na NFZ i prywatnie. Na nfz właśnie by badania mieć darmowe
Masz w takim przypadku dwie karty ciąży?
Ja właśnie złapałam termin na czwartek na NFZ i chyba pójdę właśnie z myślą o skierowaniu na badania.
kindulek
Zaciekawiona BB
Wracam do was po weekendzie. Oczywiście też chciałabym dołączyć do prywatnej grupy
My byliśmy na badaniu w piątek i jesteśmy dziś 9+1 nasza mala fasolka ruszała rączkami i nóżkami, przesłodkie to było
W niedzielę przeraziła mnie krew w kale i w poniedziałek rano się powtórzyła ale na tym koniec. Mam iść do lekarza w związku z tym ale myślę że to kwestia zaparć i jakiegoś małego pękniętego naczynka…
Przykro mi z powodu tych kilku strat ;( wiem co czujecie dziewczyny… nie poddawajcie się! Jeszcze będzie pięknie!
@Krateczka mamy podobne terminy porodu, prenatalne tego samego dnia i ja też z Krakowa no nieźle..
My byliśmy na badaniu w piątek i jesteśmy dziś 9+1 nasza mala fasolka ruszała rączkami i nóżkami, przesłodkie to było
W niedzielę przeraziła mnie krew w kale i w poniedziałek rano się powtórzyła ale na tym koniec. Mam iść do lekarza w związku z tym ale myślę że to kwestia zaparć i jakiegoś małego pękniętego naczynka…
Przykro mi z powodu tych kilku strat ;( wiem co czujecie dziewczyny… nie poddawajcie się! Jeszcze będzie pięknie!
@Krateczka mamy podobne terminy porodu, prenatalne tego samego dnia i ja też z Krakowa no nieźle..
reklama
dosiasamosia
spotkacie się na porodówce i nie będziecie wiedziały że się znacie z forumWracam do was po weekendzie. Oczywiście też chciałabym dołączyć do prywatnej grupy