Nie wiadomo jaka to przyczyna , może jakaś nadżerka … dostałam Utrogestan i jestem spokojniejszaCudownie!A co powiedział na to plamienie ?
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiadomo jaka to przyczyna , może jakaś nadżerka … dostałam Utrogestan i jestem spokojniejszaCudownie!A co powiedział na to plamienie ?
Mój tak samo , kazał obchodzić się jak z jajkiem i zachować wstrzemięźliwośćWłaśnie wróciłam z mojej 1 wizyty. Jest mały pęcherzyk ciazowy jednak za wczesnie żeby zobaczyć coś więcej. Kolejna wizyta za 2tyg (03.07) jesli bedzie ok wtedy zalozy karte ciazy. Powiedział że jeśli zaczne krwawic mam odrazu dzwonić. Jednak dał skierowanie na pierwsze podstawowe badania. Prosił o wstrzemięźliwość do następnej wizyty![]()
Ja też mam wstrzemięźliwość przynajmniej do 10 tygMój tak samo , kazał obchodzić się jak z jajkiem i zachować wstrzemięźliwość![]()
Haha w grupie siłaJa też mam wstrzemięźliwość przynajmniej do 10 tyg![]()
Jej … bardzo Ci współczuję tego stresu który musiałaś przejśćCześć dziewczynywitam się z Wami i ja, chociaż można powiedzieć, ze narazie siedzę na bombie. Teraz mam 6t1 D, w piątek wylądowałam z krwotokiem u lekarza. Już myslalam, ze po wszystkim ale okazało się, ze mam krwiaka. Mam leżeć, odpoczywać, zażywać dupka i czekać… w domu na pokładzie 5 latka
![]()
Można powiedzieć, ze ja to już jestem weteranem ciążowych stresówJej … bardzo Ci współczuję tego stresu który musiałaś przejśćmam nadzieję że krwiaczek się ładnie wchłonie i będzie wszystko dobrze
trzymam kciuki