Paulina9525
Fanka BB :)
U mnie jak na razie dalej to samo czyli toaleta i spanieTrzymam mocno kciukidawaj znać.
Jak się dziewczyny czujecie ? Doszły Wam/ zmniejszyły się jakieś dolegliwości ? U mnie dziś 6+0
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jak na razie dalej to samo czyli toaleta i spanieTrzymam mocno kciukidawaj znać.
Jak się dziewczyny czujecie ? Doszły Wam/ zmniejszyły się jakieś dolegliwości ? U mnie dziś 6+0
Tak na prawdę już ok 6-7 tygDziewczyny, kiedy myslicie ze będzie slychac serduszko?
Mam to samo ! Jak wracam po pracy , od razu się kładę. Mam nadzieję że energia wróci bo myślałam że będę super zdrowo się odżywiała , ćwiczyła jogę a póki co na nic nie mam siłyU mnie jak na razie dalej to samo czyli toaleta i spanieach no i piersi trochę pobolewają.
Hej ! Dawaj znać jak beta.Hej, witam się na razie nieśmiało
24dc beta 13
26dc właśnie czekam na wynik
U mnie wyczulenie na zapachy, bóle brzucha jak na miesiączkę, cały czas czuje mokrość, delikatny ból piersi
Za nami 5 cykli starań, 3 ciąża, jedno poronienie w 16tc i jedna donoszona cisza, na pokładzie 3 latek
Trzymam za nas wszystkie kciuki![]()
beta po 48h skoczyła do 70,4Hej ! Dawaj znać jak beta.
Również mocno trzymam kciuki żebyśmy zostały w takim gronie ( i jeszcze większym ) aż do lutego![]()
może bliźniaki?beta po 48h skoczyła do 70,4
Wyszło przyrostu 438%
To nie za dużo?
haha ale by byłomoże bliźniaki?![]()
Wiesz ciężko mi się wypowiedzieć na temat tego co czytałaś odnośnie doświadczeń , bo ja też poroniłam więc rozumiem że się stresujesz . Mój ginekolog zawsze mi mówił że najważniejszy jest przyrost , tymbardziej że tak jak mówisz cykl mógł się rozjechać, a beta startuje z minimalnej wartości . Jeśli masz taką możliwość może umów się na USG jakoś w przyszłym tygodniu ?Pierwszą betę robiłam w 27 dniu cyklu,z tym,że ostatnia owulacja mi się przesunęła i ten cykl się trochę rozjechał.