reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Hej dziewczyny czy wy też tak macie że całe dnie chce wam się wymiotować😭na nic nie mam siły ciągle bym leżała i cały czas wrażenie jak by mi coś siedziało na żołądku 😭
Ja nie mam żadnych mdłości, wczoraj lekka zgaga na wieczór tylko, ale ogólnie zmęczenie mam, ale też nie jakieś masakryczne. Więc u mnie jest dobrze narazie 😄

Hej dziewczyny mam przyrost bety poniżej normy czy zawsze to wróży coś złego?
19.06 - 964
21.06 - 1925
26.06 - 8733
29.06 - 15868
Ostatnia miesiączka 14.05
A według aplikacji jest dziś 6t4d😞

Hej dziewczyny czy wy też tak macie że całe dnie chce wam się wymiotować😭na nic nie mam siły ciągle bym leżała i cały czas wrażenie jak by mi coś siedziało na żołądku 😭
Ja tak mam! Napisałam do lekarki i wystawiła mi lek na receptę bo myslalam, ze naprawdę się wykończę i fizycznie i psychicznie. Zażywam i znowu odzyskałam swoje życie🙈

Hej dziewczyny mam przyrost bety poniżej normy czy zawsze to wróży coś złego?
19.06 - 964
21.06 - 1925
26.06 - 8733
29.06 - 15868
Ostatnia miesiączka 14.05
A według aplikacji jest dziś 6t4d😞
Umawiaj się na wizytę na spokojnie, ja badałam 2 razy betę i teraz potwierdzenie pęcherzyka, następna wizyta serduszkowa , ale przy Tych wartościach bety może już serduszko będzie, trzymam kciuki! ♡

reklama
Do góry