@Gosia Rumi ale Ty masz pamięć
A gdzie tam
Przeglądam wszystkie Wasze wiadomości redagując swoją.
Wiecie co, jak się czyta te Wasze opowieści o teściowych - to z boku wydają się takie zabawne
Choć wyobrażam sobie że nieraz wcale nie jest do śmiechu (np to dokarmianie ukradkiem
). Ale pokrzepiłyście mnie nimi, bo też wydawało mi się że TYLKO MOJA jest taka "wyjątkowa"....
A co do starych rzeczy to niektóre naprawdę potrafią być wyjątkowe, a na pewno założenie 1 raz specjalnie dla babci - może przynieść jej wiele radości
U mnie już wiele się nie uchowało po naszym pokoleniu, ale najstarszy bratanek miał kilka razy ubrany komplecik po własnym tacie, zostało zdjęcie, bardziej chodziło o taki sentymentalny moment niż o praktyczność używania
Moja mama dla każdego wnusia robi sweterek/sukieneczkę/czapeczkę/buciki na drutach, są naprawdę śliczne i takie "z sercem". Oczywiście te sklepowe są często tanie i o wiele praktyczniejsze (np nie rozciągają się tak) - ale te robótki to już taka tradycja i sentymentalna pamiątka (nie przekazuje się ich innym dzieciom, tylko trzyma się na pamiątkę). Ja lubię takie sentymentalne pamiątki
Akkkika - cudowna historia
Tzn cudowne zakończenie tej długiej drogi
Aaaale to dobrze że nie poddałaś się i nie straciłaś nadziei
Tak trzeba. A Maleństwo będzie wykochane po stokroć
Natalia99 powodzenia jutro - musi być dobrze!
Fasolkowoooo - trzymamy mocno kciuki i ślemy dużo ciepłych myśli
Będzie dobrze!
Lusia - rodzić w maseczce????????
Chyba na łeb upadli! Konieć świata!
Magdalenamadzia - ja też słyszałam że szczepienie to najlepiej po 20 tygodniu. Czy warto? Jeszcze mamy trochę czasu, będziemy się zastanawiać i naradzać później
Biedna, namęczysz się z tym jedzeniem... Jedyne pocieszenie, że już blisko końca tych uciążliwości
II trymestr będzie pewnie jak cudowny renesans