Lusia04
Moderator
Moja córka tydzień temu siadła sama pierwszy raz a dzień później już stała koło sofy. A tak się przejmowałam że ma 10 miesięcy a nie siedzi a tu odrazu bierze się za stanieOj takie porody to bym mogła mieć, ale kto wie jaki będzie kolejny. Mój próbuje siadać, sam się pobawi, ale dużo jeszcze pomocy potrzebuje, we wózku to tylko na siedząco, choć sam jeszcze nie siedzi bo wszystko widzieć chce. Strasznie ten czas ucieka, niedawno jeden poród za chwilę kolejny [emoji1]
Wszystkiego najlepszego dla synka u nas tylko z słów mama tata baba papa i tutu. Ale potrafi jak np nie chce pic odepchnąć butelkę albo głową kręcic że nie chce. I funkcja derektorki się pojawiła pokazuje palcem co chce i nie ma że jej się tego nie da albo nie pójdzie po cosMój synek w sobotę skończył roczek. Patrzę na niego, cieszę się że się tak pięknie rozwija ale jednoczenie taki smutek, gdzie mój niemowlaczek, ten malutki, bezbronny. A teraz potrafi i pokrzyczeć, i pokazać swoje niezadowolenie No i odkąd nauczył się mówić nie to jest non stop nie nie nie