Ja mam dokładnie to samoPrzydalaby mi sie dieta cukrzycowa
Choć powiem Szczerze ze im więcej sobie czegoś odmawiam tym więcej o tym myślę
reklama
Gratuluje serdecznie.Ja po wizycie. Wszystko dobrze i nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
Lusia04
Moderator
Piękne 4 cm szczęściaJa po wizycie. Wszystko dobrze i nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
To dokładnie masz ten sam termin co jaJa po wizycie. Wszystko dobrze i nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
Szczypiorek1
Fanka BB :)
Cieszę się że wszystko dobrze na pewno cudny dzień Ci czeka. Podejrzewam, że wy dziewczyny też tak macie że po USG, jak się w końcu zobaczy że wszystko w porządku to człowiek taki spokojniejszy na chwilę, radosny Mnie po USG wszystko cieszylo, dzień był zupełnie innyJa po wizycie. Wszystko dobrze i nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
27 mam genetyczne i już nie mogę się doczekać!
Dzisiaj wracam do pracy i szczerze mówiąc okropnie mi się nie chce. Choć plus taki że córka tęskni za przedszkolem więc przynajmniej ona szczęśliwa. Chodzi do przedszkola w którym ja pracuje więc jak ja mam wolne, to ona zwykle też.
W sierpniu mam jeszcze trochę wolnego więc będę skreślać
Miłego dnia dla Was
Super oby u mnie też była pomyłkaOdebrałam wyniki krzywej i są prawidłowe.
Na czczo glukoza 85, po 1 godzinie 131, po 2 godzinach 104.9.
Także coś poszło nie tak z pierwszym wynikiem w którym wyszła glukoza 97.
agabaj92
Witam sie z rana. Ja jakoś nie moge zastartować jakoś z jedzeniem, pół skibki chleba więcej nie da się zjeść, bo wszystko mi się zbiera. Za półtora tygodnia wizyta i mam nadzieję że nie będzie za późno żeby na prenatalne sie zapisać.
Dziewczyny, ja już po wizycie, wszystko dobrze, dzidziuś ma 4,5cm i Wam ładnie macha cukier i wszystkie inne badania bardzo dobrze, natomiast ciśnienie 138/80 więc zalecenie mierzenia w domu. Ale myślę, że to jednak stres podczas wizyty zrobił swoje
Załączniki
reklama
MarzenaBejbiki
My po prenatalnych wszystko według USG jest prawidłowowyniki z krwi za tydzień. Doktor powiedział że za wcześnie na płeć itd tak mi gada że mój lekarz za parę tyg powinien już widzieć i gada tak i gada a za chwilę mi mówi na moje oko jnedno to dziewczynka a drugie to albo będzie parka albo dwie dziewczynki hehe według prenatalnych termin na 30stycznia.