reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

To ja życze Ci córeczki 🥰😘 ja sama nie wiem kogo bym chciała. Z jednej strony córeczkę bi w domku synek a z drugiej braciszka, prawdziwego przyjaciela dla Karolka. 😁Dobrze, że z tego niezdecydowania nie wyszły bliźniaki bo nie wiem jak ja bym ogarnęła 🙈🙈🙈
Heh ja wolę córeczkę bo mam już i wiem jak to obsługiwać a chłopczyka by trzeba było uczyć się na nowo. Bo i mam wszystkie rzeczy po córeczce więc bym nie zbankrutowała znów 😂 ale jak będzie chłopaczek to też będę się cieszyć wpadnę wtedy w szał zakupów dla niego 😊

reklama
Heh ja wolę córeczkę bo mam już i wiem jak to obsługiwać a chłopczyka by trzeba było uczyć się na nowo. Bo i mam wszystkie rzeczy po córeczce więc bym nie zbankrutowała znów 😂 ale jak będzie chłopaczek to też będę się cieszyć wpadnę wtedy w szał zakupów dla niego 😊
Ja tez wpadnę w wir zakupów jeśli będzie córeczka 🥰a jeśli synek to będzie ubierał po braciszku. A maz/partner ma jakieś upodobania? Mojemu wszystko jedno teraz, w poprzedniej ciąży stradnzie chciał synka, aż się wkurzałam bo chwilami wydawało mi się, że nie dopuszczał do siebie myśli, że mogłaby być dziewczynka

Ja tez wpadnę w wir zakupów jeśli będzie córeczka 🥰a jeśli synek to będzie ubierał po braciszku. A maz/partner ma jakieś upodobania? Mojemu wszystko jedno teraz, w poprzedniej ciąży stradnzie chciał synka, aż się wkurzałam bo chwilami wydawało mi się, że nie dopuszczał do siebie myśli, że mogłaby być dziewczynka
Mnie tak teść wkur***, w sobotę powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu mojego męża o ciąży, wszyscy gratulacje, uściski, a teść CIEKAWE CZY BĘDZIE PRAWDZIWY ******** (nasze nazwisko), na co się wkurzyłam i powiedziałam mu, żeby mnie nie denerwował bo najważniejsze to, żeby było zdrowe, a nie czy chłopiec czy dziewczynka. No ale takiego mam teścia, ma bardzo niewyparzoną gębę brzydko mówiąc.

Mnie tak teść wkur***, w sobotę powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu mojego męża o ciąży, wszyscy gratulacje, uściski, a teść CIEKAWE CZY BĘDZIE PRAWDZIWY ******** (nasze nazwisko), na co się wkurzyłam i powiedziałam mu, żeby mnie nie denerwował bo najważniejsze to, żeby było zdrowe, a nie czy chłopiec czy dziewczynka. No ale takiego mam teścia, ma bardzo niewyparzoną gębę brzydko mówiąc.
E tam bierz takie gadki na miękko. Pewnie chce wnuka, a że nietaktownie to ujął to już wybacz starszemu Panu.
Mi teściowa od kilku kat co wizyta u Niej prawi komplement „Gosiu poprawiłas się”. Nieważne czy schudłam, czy przytyłam, czy waga stoi w miejscu to zawsze ten tekst. 😊

E tam bierz takie gadki na miękko. Pewnie chce wnuka, a że nietaktownie to ujął to już wybacz starszemu Panu.
Mi teściowa od kilku kat co wizyta u Niej prawi komplement „Gosiu poprawiłas się”. Nieważne czy schudłam, czy przytyłam, czy waga stoi w miejscu to zawsze ten tekst. 😊
Nie, mój teść nie ma za grosz taktu po prostu. Ma już 2 wnuków i 6 wnuczek, a w rodzinie słynie właśnie z takich tekstów 🙂 nie przejmuje się nim ani trochę, nauczyłam się mu odpowiadać tak samo, jak on do wszystkich mówi, co przychodziło mi z trudem bo nie tak zostałam wychowana 🤣 moja teściowa, która ma 75 lat sama mówi często do niego „No i co ja w tobie widziałam? Jakbym cię nie wzięła to byś był po dzień dzisiejszy sam! Rozwiodę się z tobą zobaczysz stary dziadzie!” 🤣🤣🤣

Rozumiem. Mój teść zanim urodziłam synka miał 5 wnuczek i zawsze powtarzal, że nie ejst prawdziwym dziadkiem jeszcze. I kiedyś przy okazji jakiejś uroczystości rodzinnej, nie byłam wtedy nawet w ciąży, powiedział to przy wnuczkach, nie wytrzymałam bo widać, że dziewczynkom było przykro, i powiedziałam, że owszem, nie jest prawdziwym dziadkiem bo nie widać, żeby brał jakiś czynny udział w wychowywaniu swoich wnuczek, ważniejsze dla niego są pole i krowa, dodałam, że najłatwiej siedzieć na tyłku i komentowac. Od tamtej pory, widać, że zrobiło mu sie głupio, nigdy nie powiedział nic podobnego.

Rozumiem. Mój teść zanim urodziłam synka miał 5 wnuczek i zawsze powtarzal, że nie ejst prawdziwym dziadkiem jeszcze. I kiedyś przy okazji jakiejś uroczystości rodzinnej, nie byłam wtedy nawet w ciąży, powiedział to przy wnuczkach, nie wytrzymałam bo widać, że dziewczynkom było przykro, i powiedziałam, że owszem, nie jest prawdziwym dziadkiem bo nie widać, żeby brał jakiś czynny udział w wychowywaniu swoich wnuczek, ważniejsze dla niego są pole i krowa, dodałam, że najłatwiej siedzieć na tyłku i komentowac. Od tamtej pory, widać, że zrobiło mu sie głupio, nigdy nie powiedział nic podobnego.
Przynajmniej mu jakaś refleksja przyszła i siedzi teraz cicho 😉

reklama
DiamentAW, Daaags - śliczne dziecinki 🥰 💖 🤩 Wszystko mają - główki, rączki - przepięęęęęękny widok! Taki człowieczy 💖 Milena999 - ale czaaaaaad to zdjęcie 3D! Super 2 Dzidziutki 😍
Lenka - powodzenia! Czekamy na jeszcze jedną śliczną foteczkę dziś 🤩🤗
Bangsa - piękna krzywa! 👍 Super!
JoannaG - machnij ręką na głupka. Dobrze że przynajmniej wszyscy wiecie że "ten typ tak ma".

Do góry