reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie, wszystko dobrze, dzidziuś ma 4,5cm i Wam ładnie macha 😍 cukier i wszystkie inne badania bardzo dobrze, natomiast ciśnienie 138/80 więc zalecenie mierzenia w domu. Ale myślę, że to jednak stres podczas wizyty zrobił swoje 😊
My po prenatalnych wszystko według USG jest prawidłowo😊wyniki z krwi za tydzień. Doktor powiedział że za wcześnie na płeć itd tak mi gada że mój lekarz za parę tyg powinien już widzieć i gada tak i gada a za chwilę mi mówi na moje oko jnedno to dziewczynka a drugie to albo będzie parka albo dwie dziewczynki hehe🤭😂 według prenatalnych termin na 30stycznia. Zobacz załącznik 1296060Zobacz załącznik 1296059Zobacz załącznik 1296058
Dziewczyny jakie piękne te Wasze dzidziutki 😍 ogromne gratulacje, super, że wszystko jest ok!!! ❤️

My po prenatalnych wszystko według USG jest prawidłowo😊wyniki z krwi za tydzień. Doktor powiedział że za wcześnie na płeć itd tak mi gada że mój lekarz za parę tyg powinien już widzieć i gada tak i gada a za chwilę mi mówi na moje oko jnedno to dziewczynka a drugie to albo będzie parka albo dwie dziewczynki hehe🤭😂 według prenatalnych termin na 30stycznia. Zobacz załącznik 1296060Zobacz załącznik 1296059Zobacz załącznik 1296058
A mierzył puls dzidziusią? Pytam po to czy moja wróżba z pulsem ma się jakość do płci 😂

Ostatnia edycja:
O kurde to mam jeszcze nadzieję na córeczkę bo w tej ciąży biło serce 130 z czymś na pierwszym USG. A w poprzedniej ciąży ponad 180 na pierwszym USG 😂 no właśnie to są takie wróżby 😂
Na pierwszym usg zazwyczaj kochana wolniej bije. U mnie teraz w tej ciąży równiez 130 na pierwszym usg i od razu zapytałam lekarza czy to nie za mało. Wytłumaczył mi, że na początku serduszko bije tak jak człowieka, około 80 uderzeń na minutę a potem się rozkręca i żeby patrzeć gdzieś od prenatalnych bo wtedy utrzymuje się na w miarę wyrównanym poziomie. No ale Karol w brzuszku nie miał nigdy mniej niż 150.

reklama
O kurde to mam jeszcze nadzieję na córeczkę bo w tej ciąży biło serce 130 z czymś na pierwszym USG. A w poprzedniej ciąży ponad 180 na pierwszym USG 😂 no właśnie to są takie wróżby 😂
To ja życze Ci córeczki 🥰😘 ja sama nie wiem kogo bym chciała. Z jednej strony córeczkę bi w domku synek a z drugiej braciszka, prawdziwego przyjaciela dla Karolka. 😁Dobrze, że z tego niezdecydowania nie wyszły bliźniaki bo nie wiem jak ja bym ogarnęła 🙈🙈🙈

Do góry