reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Moja druga ciąża 8 miesięcy od porodu, mam syna z października 2020, mam 29 lat. Teraz aby do pierwszej wizyty.
Ja już nie czytam dziś nic bo wszystko przekręcam 😊 myślałam że dziś
U mnie niestety tego co na zdjęciach nie da się oszukać, no ale może racja. Może z tymi wynikami powinnam pójść do innego lekarza. Czuję się mega rozbita. Nie wiem co mam zrobić, najchętniej to bym usiadła i płakała
Kochana głowa do gory będzie dobrze 😊 jeżeli ma Cie to uspokoić to skonsultuj z innym lekarzem

reklama
Proszę poradzicie mi. Biorę luteinę dopochwowo i niestety ona wypływając w dzień podrażnia mi skore. Co mogę zrobić bo to swędzi i piecze

Ja już nie czytam dziś nic bo wszystko przekręcam 😊 myślałam że dziś
Kochana głowa do gory będzie dobrze 😊 jeżeli ma Cie to uspokoić to skonsultuj z innym lekarzem
Myślę, że inny lekarz nie stwiedzi nagle prawidłowej ciąży, ale może będzie chociaż wiedział o co chodzi...

Mam nadzieję że poprostu najsilniejszy wykosił pozostałe towarzystwo i będzie wszystko dobrze, bardzo bym chciała żeby się udało. Cieszę się że u Ciebie skończyło się to dobrze :-) no to chociaż masz pewność że lekarz z doświadczeniem;-) bo lekarz który mówi że pierwszy raz w życiu widzi coś takiego raczej nie napawa optymizmem
Musi być dobrze. A jak mówisz, że lekarz pierwszy raz coś takiego widzi idź tym bardziej do innego
Ja już nie czytam dziś nic bo wszystko przekręcam [emoji4] myślałam że dziś
Kochana głowa do gory będzie dobrze [emoji4] jeżeli ma Cie to uspokoić to skonsultuj z innym lekarzem
Nie niestety, wizyta dopiero 15 lipca pierwsza
Myślę, że inny lekarz nie stwiedzi nagle prawidłowej ciąży, ale może będzie chociaż wiedział o co chodzi...
Raczej nic nowego nie stwierdzi, ale może będzie bardziej doświadczony i miał już podobne przypadki. A skąd jesteś?

Proszę poradzicie mi. Biorę luteinę dopochwowo i niestety ona wypływając w dzień podrażnia mi skore. Co mogę zrobić bo to swędzi i piecze
Luteina często prowadzi do infekcji. Musisz bardzo uważać. Co chwila zmieniaj wkładki, możesz też stosować probiotyki dopochwowe (zapytaj w aptece żebys dostała takie które mogą kobiety w ciąży). A jak to nie pomoże to są też inne progesterony na rynku. Powiedz lekarzowi o podraznieniach i może zmieni lek (teraz nawet wystarczy napisać smsa i możesz dostać e receptę bez problemu) . Mnie luteina uczula i mam dopochwowo progesteron besins. Ale go można też doustnie brać. I przy okazji jak jesteś w domku to wietrz się tam na dole 😉 luźna sukienka i bez majtek. Mówię Ci to najlepszy sposób uniknięcia infekcji 🙂

Kciuki za wizyty dziewczyny.
Ja wczoraj mialam takie odruchy wymiotne i bylo mi tak zle ze pracowac ciężko i wylądowałam w łóżku także wyspałam sie chociaż.
Powinnam wiecej spac ale jak :(

reklama
Kciuki za wizyty dziewczyny.
Ja wczoraj mialam takie odruchy wymiotne i bylo mi tak zle ze pracowac ciężko i wylądowałam w łóżku także wyspałam sie chociaż.
Powinnam wiecej spac ale jak :(
Ja doszłam do wniosku że mi się stało to co się stało tzn że wylądowałam w szpitalu właśnie też między innymi z przemęczenia, od czwartku bolało mnie podbrzusze codziennie coraz mocniej, myślę że ten skok z drzewa też miał duzy wpływ na krwotok. Teraz jak przeleżałam całe cztery dni już mnie nie boli podbrzusze i czuję się dużo lepiej. Dzisiaj mnie wypuszczają, jeszcze poprosiłam lekarza na obchodzie o USG i bez problemu się zgodził, także jeszcze dziś zobaczę moja dzidzie

Do góry