reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Dziewczyny u mnie 8+1. Dzidzia 1,5 cm.
serduszko 167 uderzeń ;) popłakałam się na wizycie.
Termin 19.02❤️🙏

Załączniki

• 4D996C93-1093-45C8-91B9-9F0DFAFF9676.jpeg
    4D996C93-1093-45C8-91B9-9F0DFAFF9676.jpeg
    514,6 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
U Was dziś też taki żar dziewczyny? 🥵 w małopolsce tragedia, aż mi się normalnie płakać chce bo w domu wysiedzieć się nie da, cały dzień zamknięte okna + rolety żeby się nie nagrzewało, a posiedzi człowiek chwile w pokoju i zaraz jest jak w piekarniku 😭 nie mówiąc o jakiejkolwiek pracy w domu, na nic siły nie ma. A do tej pory power mnie nie opuszczał. Całe szczęście, że na końcówce ciąży będziemy w zimie- nie wyobrażam sobie być w końcówce ciąży na takiej pogodzie 🥵
Oj tak. Ciężko. w dwoch ciążach w wakacje ok 24tydzien ciąży to nic Tylko lezec w domu albow w wodzie ale i tak lepiej bez tych mdłości i uczucia kaca z rana .. Przy końcówce juz lepiej bo chłodniej właśnie
Dziewczyny u mnie 8+1. Dzidzia 1,5 cm.
serduszko 167 uderzeń ;) popłakałam się na wizycie.
Termin 19.02
Wspaniale :)

Witam się i ja 😊 Dopiero dziś założyłam konto, choć czytam Was już od kilku tygodni. Dobrze się Was czyta i wspaniale będzie zostać w Waszym gronie do lutego 😀
U mnie to pierwsza ciąża, długo wystarana, dziś mam 8+0, czyli termin około 21.02.2022.
Gratuluję wszystkim szczęśliwych i wzruszających wizyt ❤💚💛 A czekającym na wizyty - życzę samych właśnie takich wizyt 😊🍀

Hej. Przyjmiecie do grupy kolejną mamuśkę? ;)
Rozgosc się 😊
Witam się i ja 😊 Dopiero dziś założyłam konto, choć czytam Was już od kilku tygodni. Dobrze się Was czyta i wspaniale będzie zostać w Waszym gronie do lutego 😀
U mnie to pierwsza ciąża, długo wystarana, dziś mam 8+0, czyli termin około 21.02.2022.
Gratuluję wszystkim szczęśliwych i wzruszających wizyt ❤💚💛 A czekającym na wizyty - życzę samych właśnie takich wizyt 😊🍀
Super 😊 spędzimy miło czas do lutego

Hej, dostałam dzisiaj pismo od położnej, wizytę z nią mam na 19 lipca, a usg w 12 tygodniu czyli 6 sierpnia xd. Dalej ciągnie, i kluje, ale trzeba się przyzwyczaić. Mam już 4 letniego syna ale i tak czuje się jakbym była w ciazy po raz pierwszy :D witamy nowe dziewczyny

reklama
Hej, dostałam dzisiaj pismo od położnej, wizytę z nią mam na 19 lipca, a usg w 12 tygodniu czyli 6 sierpnia xd. Dalej ciągnie, i kluje, ale trzeba się przyzwyczaić. Mam już 4 letniego syna ale i tak czuje się jakbym była w ciazy po raz pierwszy :D witamy nowe dziewczyny
Ja rowniez bede miec wizytę z midwife 19 a usg mam na 9 sierpnia:)

Do góry