reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Witam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok, nawet widziałam jak dzidzia trochę się rusza choć ma niecałe 4 cm. Teraz czekam na 27.07 na prenatalne🙂
Piękny widok 😊
Witam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.
Hej 😊 jak nasz ochotę napisz która to ciaza ile masz lat 😊 zleci szybciutko zobaczysz 😊

Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)

Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)
Miałam podobnie w pierwszej ciąży, lekarz mnie tylko niepotrzebnie nastraszył, szybko zmieniłam lekarza i dotrwaliśmy razem do porodu.

reklama
Moja druga ciąża 8 miesięcy od porodu, mam syna z października 2020, mam 29 lat. Teraz aby do pierwszej wizyty.

Do góry