reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Witam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok, nawet widziałam jak dzidzia trochę się rusza choć ma niecałe 4 cm. Teraz czekam na 27.07 na prenatalne🙂
Piękny widok 😊
Witam się i ja dziś. Zbytnio sie nie odzywam, bo jeszcze na wizycie nie byłam i w sumie u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Żadnych mdłości, zbytnich zachcianek. Zazdroszczę tym które już widziały serduszko maleństwa, ja z niecierpliwością wyczekuje czwartku 15 lipca.
Hej 😊 jak nasz ochotę napisz która to ciaza ile masz lat 😊 zleci szybciutko zobaczysz 😊

Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)

Ja chyba wolałabym być jeszcze przed tym pierwszym USG. U mnie wyszło coś dziwnego, lekarz sam nie wiedział co o tym myśleć co zobaczył... Trzymam kciuki że było wszystko ok :-)
Miałam podobnie w pierwszej ciąży, lekarz mnie tylko niepotrzebnie nastraszył, szybko zmieniłam lekarza i dotrwaliśmy razem do porodu.

reklama
Moja druga ciąża 8 miesięcy od porodu, mam syna z października 2020, mam 29 lat. Teraz aby do pierwszej wizyty.

Do góry