Ja dziś raz wymiotowałam w pracy, ale potem właśnie się dobrze czułam. Oczywiście powiedziałam że to zatrucie, że coś musiało mi leżeć na żołądku, bo nie chce jeszcze mówić w pracy nikomu prawdy. Zobaczę jak długo się uda trzymać w tajemnicyja wieczorami wymiotowałam, kilka razy porządnie i potem przechodziło
reklama
Muszę spróbować siemię lniane. A do czego można jeszcze je dodawać? Koktajle raczej mi nie wejdą
A siemię lniane? Tez ponoć pomaga, mozna dodac do koktajlu na przyklad.
ja miedzy innymi dlatego chodze tylko prywatnie :/
Fasolkowoooo
Fanka BB :)
i mnie sie nie udało ukryć, wszystkie dziewczyny w pracy wiedzą, mówią że się od dłuższego czasu domyślały.Ja dziś raz wymiotowałam w pracy, ale potem właśnie się dobrze czułam. Oczywiście powiedziałam że to zatrucie, że coś musiało mi leżeć na żołądku, bo nie chce jeszcze mówić w pracy nikomu prawdy. Zobaczę jak długo się uda trzymać w tajemnicy
Mozna robic z niego kisiel jest lekki i w zasadzie bez smaku, takze powinien latwo wejscMuszę spróbować siemię lniane. A do czego można jeszcze je dodawać? Koktajle raczej mi nie wejdą
Fasolkowoooo
Mamy pracujące, kiedy planujecie iść na zwolnienie?
gaga92
Tez mam następną wizytę 9 lipcaa jesli o nastepna wizyte chodzi to 9 lipca, wtedy juz bedzie 7+5
gaga92
Polecam jeszcze syrop lac.tul.osum bezpieczny w ciąży. Kropki bo czasem nazwę na spam zmieniaMuszę spróbować siemię lniane. A do czego można jeszcze je dodawać? Koktajle raczej mi nie wejdą
reklama
agabaj92
Dużo zależy od lekarza, ja w poprzedniej ciąży na początku chodziłam do mojej ginekolog prywatnie, a potem na nfz i nie było różnicy. Wszystko co chciałam pytać wyjaśnione i w gabinecie nawet z 15 min. Profesjonalne podejście.Powiem Wam że między wizyta prywatnie a na NFZ duża różnica. Dziś spędziłam w gabinecie może 8 minut, gdzie prywatnie spędziłam w w gabinecie pół godziny, wszystko wytłumaczone wzdłuż i wszerz. Najważniejsze że dziś widziałam USG i jest wszystko ok, ale takie zainteresowanie ogólnie żadne.