Gosiaslomka85
Fanka BB :)
Gratuluję i się rozgośćDzień dobry pozwole sobie dołączyć, pierwsza ciąża, 6 tydzien, termin na luty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i się rozgośćDzień dobry pozwole sobie dołączyć, pierwsza ciąża, 6 tydzien, termin na luty
A siemię lniane? Tez ponoć pomaga, mozna dodac do koktajlu na przyklad.Czy któraś z was ma zaparcia? Przed ciążą korzystałam z toalety codziennie, teraz mam z tym olbrzymi problem.. poradzicie coś? Śliwki suszone nie pomagają
Hej. GratulujęDzień dobry pozwole sobie dołączyć, pierwsza ciąża, 6 tydzien, termin na luty
Piękny kropuś Gratulacje!Jestem już po wizycie na NFZ. 7 +2 dni wychodzi z USG, z aplikacji 7+1 . Wasze niektóre USG są mega dokładne, tutaj ciężko coś rozróżnić, ale najważniejsze że serduszko bije. Mam skierowanie na badania i następna wizyta za 2 tyg.
Gratki! A widok faktycznie nieziemskiZobacz załącznik 1289553To moje zdjęcie z pierwszej wizyty, byłam w szoku, że tak wszystko było dobrze widać (przynajmniej wg mnie)