reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Istna tragedia!! Ja się pytam za jakie grzechy 🙈 samopoczucie - głownie tragedia, z Mdłościami sie budzę i ide spac 🤣 są ze mną caaaały zasrany dzien!
natsepna wizyta 7 lipca 😊
A u was jak z wizytami następnymi?

reklama
Istna tragedia!! Ja się pytam za jakie grzechy 🙈 samopoczucie - głownie tragedia, z Mdłościami sie budzę i ide spac 🤣 są ze mną caaaały zasrany dzien!
natsepna wizyta 7 lipca 😊
A u was jak z wizytami następnymi?
Ja mam następna wizytę 14lipca. Samopoczucie o tyle lepsze, że u mnie mdłości zaczynają się od południa gdzieś aż do nocy więc poranki mam dość spokojne. w ciąży z synkiem poczułam się lepiej koło 25 tygodnia 🤦 mam nadzieję, że tym razem przejdą wraz z drugim trymestrem.

u mnie tez raczej popoludniowe/wieczorne mdlosci, jak mam sie isc kapac do spania to po prostu tragedia z zoladkiem, w ogole nie mam apetytu i niestety raczej jedzenie to teraz przykry obowiazek, a nie przyjemnosc :/

Ja mam następna wizytę na NFZ za 2 tygodnie czyli 15 lipca. Dostałam skierowanie na badania i mam je zrobić do tego czasu. Potem wizyta u prywatnego już z badaniami prenatalnym i 29.07. więc w sumie odstęp 2 tyg między wizytami jest do przyjęcia, żebym się nie martwiła 🙂

Ja mam następna wizytę 14lipca. Samopoczucie o tyle lepsze, że u mnie mdłości zaczynają się od południa gdzieś aż do nocy więc poranki mam dość spokojne. w ciąży z synkiem poczułam się lepiej koło 25 tygodnia 🤦 mam nadzieję, że tym razem przejdą wraz z drugim trymestrem.
Oooo to wizytujemy razem 😍.

Dziewczyny jak wymiotujecie to dłuższy czas utrzymują wam się mdłości ? Mi od rana było niedoborze, potem raz zwymiotowałam i potem czułam się już ok. Normalnie zjadłam, bez mdłości. Czy też tak macie czy może się czymś zatrułam?
ja wieczorami wymiotowałam, kilka razy porządnie i potem przechodziło

reklama
Powiem Wam że między wizyta prywatnie a na NFZ duża różnica. Dziś spędziłam w gabinecie może 8 minut, gdzie prywatnie spędziłam w w gabinecie pół godziny, wszystko wytłumaczone wzdłuż i wszerz. Najważniejsze że dziś widziałam USG i jest wszystko ok, ale takie zainteresowanie ogólnie żadne.

Do góry