Butterfly.
Fanka BB :)
dzisiaj robiłam tsh zobaczymy jak wyjdzie, a w ciąży bierzesz tyle samo czy masz zwiększoną dawkę ?To ja mam Identycznie. Też biorę tabl na tarczyce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj robiłam tsh zobaczymy jak wyjdzie, a w ciąży bierzesz tyle samo czy masz zwiększoną dawkę ?To ja mam Identycznie. Też biorę tabl na tarczyce
ja mam botwinke i zaraz będę piekła jagodzianki chętnie zapraszamKurcze a ja nadal chce ten bigos
A gdzie się takich mężów szuka? Mój może mi ugotować zupkę chińskaJa mam to szczęście, że mój mąż jeszcze j siebie w domu został nauczony, że to nie tylko kobieta w domu gotuje, więc jak czasem chce coś innego to sobie sam ugotuje i są też takie rzeczy, który ja nigdy nie robię, tylko zawsze on np. rosół i mielone niestety tylko bardzo dużo pracuje, a ja tylko na 3/4 etatu, więc staram się też go nie przemęczać
Jak nie zrobi Ci się rumień to nie powinno nic złego się dziaćHej a ja wczoraj wyciągnęłam kleszcza z nogi, dzwoniłam do ginekologa kazał nie panikować i obserwowac a najwyżej za jakiś czas zrobić przeciwciała, a nigdy kleszcza nie miałam to musiał akurat teraz
A gdzie można przyjechać na jagodzianke? Bo nie wiem na którą bym byłaja mam botwinke i zaraz będę piekła jagodzianki chętnie zapraszam
A gdzieś się kiedyś przyplątał w jakimś klubie i tak już zostałA gdzie się takich mężów szuka? Mój może mi ugotować zupkę chińska
Trzeba było iść do klubu a nie szukać po ulicach a najlepiej było iść pod szkołę dla kucharzy może by ktoś mnie chciał wtedy teraz już za późno bo z 2 dzieci to się nie opłaca zmieniać męża bo można trafić na kucharza ale nie odpowiedniego męża i ojca więc zostaje nam jedzenie tego co zrobięA gdzieś się kiedyś przyplątał w jakimś klubie i tak już został
Dolnoslaskie 1h od WrocławiaA gdzie się takich mężów szuka? Mój może mi ugotować zupkę chińska
Jak nie zrobi Ci się rumień to nie powinno nic złego się dziać
A gdzie można przyjechać na jagodzianke? Bo nie wiem na którą bym była
O to ciasta zawsze robię ją i to w sumie uwielbiam, bo tam jest zawsze dokładny przepis, wszystko się odmierza i nie trzeba nic doprawiaćMój mąż też lubi gotować. Częściej ja gotuje. Ale mój mąż nie ma z tym problemu. Nawet zupełnie nowe rzeczy byle tylko przepis miał. Nawet ciasta piecze