reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja mam to szczęście, że mój mąż jeszcze j siebie w domu został nauczony, że to nie tylko kobieta w domu gotuje, więc jak czasem chce coś innego to sobie sam ugotuje :) i są też takie rzeczy, który ja nigdy nie robię, tylko zawsze on np. rosół i mielone :) niestety tylko bardzo dużo pracuje, a ja tylko na 3/4 etatu, więc staram się też go nie przemęczać
A gdzie się takich mężów szuka? 😂 Mój może mi ugotować zupkę chińska 😂
Hej a ja wczoraj wyciągnęłam kleszcza z nogi, dzwoniłam do ginekologa kazał nie panikować i obserwowac a najwyżej za jakiś czas zrobić przeciwciała, a nigdy kleszcza nie miałam to musiał akurat teraz 🙄
Jak nie zrobi Ci się rumień to nie powinno nic złego się dziać 😊
ja mam botwinke i zaraz będę piekła jagodzianki chętnie zapraszam 😆😆😜
A gdzie można przyjechać na jagodzianke? Bo nie wiem na którą bym była 😊

Dziewczyny a planujecie jakiś wyjazd na urlop ? Mój tż chciałby gdzieś wyjechać odpocząć, w końcu cały rok zasuwa w pracy. Myślimy o momencie jak będzie 2 trymestr - sierpień / wrzesień. Dziewczyny które nie są pierwszy raz w ciąży - jaki wakacyjny kierunek Wam się sprawdził w ciąży ?

Hej
Właśnie zrobiłam sobie kawe od niepamiętnych czasow😬😁
Ale wy pyszności robicie ❤️ tez lubie gotować lecz w tym momencie wena mnie opuscila😔
Dzis u nas pochmurnie i burzowo, ciśnienie daje sie we znaki 🥴
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🙂

A gdzieś się kiedyś przyplątał w jakimś klubie i tak już został :p
Trzeba było iść do klubu a nie szukać po ulicach 😂 a najlepiej było iść pod szkołę dla kucharzy może by ktoś mnie chciał wtedy 😂 teraz już za późno bo z 2 dzieci to się nie opłaca zmieniać męża 😊 bo można trafić na kucharza ale nie odpowiedniego męża i ojca 😂 więc zostaje nam jedzenie tego co zrobię 😊

Mój mąż też lubi gotować. Częściej ja gotuje. Ale mój mąż nie ma z tym problemu. Nawet zupełnie nowe rzeczy byle tylko przepis miał. Nawet ciasta piecze😄

reklama
Do góry