reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
moja wizyta w przyszłym tygodniu, a ostatnia była dokładnie w tyg temu w poniedziałek I też czuję jakby juz z miesiąc od niej minął [emoji3064]

mało się udzielam ze względu na moje dolegliwości, wczoraj cały dzień czułam się okropnie, natomiast w sobotę było w porządku, nawet pojechaliśmy do parku i zjadłam et döner dürüm, co mi się nie zdarza [emoji28]

a dziś jest tak samo jak wczoraj, ale tez zauważyłam, że jak nie zjem ja czas to od razu moj żołądek wariuje, boli domaga się jedzenia, a jednocześnie mam nudności [emoji3166] także czas iść się czymś zapchać na kolejne 2h [emoji38]

Ja wizytę pierwsza mam w środę wieczorem (prywatnie). 14 lipca idę do gina na nfz to zobaczę czy jets jakiś porządku. Ciążę chce prowadzić na nfz że względu na darmowe badania i z racji, że w mojej okolicy nie ma dobrego gina bliżej niż 50km a, że mam 11miesiecznego bobaska to ciężko może być czasem z dojazdem a z doskoku, jeśli będę chciała częściej usg to pójdę prywatnie wtedy.

Moje racuchy gotowe 😁😁
20210628_121739.jpg

Witaj 😊 rozgosc się 😊
Dziewczyny powiedzcie co dziś gotujecie bo kompletnie nie mam pomysłu co by zrobić i zjeść że smakiem. 😊
Makaron z sosem typu mleko ser mąka smazona piers kurczaka w przyprawie gyros. Cebulka por bekon pieczarki groszek natka pietruszki

Normalnie mieszam sos z makaronem ale moje dzieci nie lubia jak nim nasiaka makaron więc polewam oddzielnie eh te dzieciaki 😄

Chyba przemówiła do mnie dziś mizeria z ziemniakami i piersią z kurczaka z grilla 😂
Ja muszę czekać jeszcze 2 tygodnie na wizytę ale dni tak szybko mi uciekają że za chwilę będę szła 😊

Jak się u Was starszaki dogadują z maluchami? Ja będę miała różnice 9 i 6 lat zastanawiam się jak to będzie, jak zaakceptują maleństwo, jakie będą relacje między nimi
Najpierw były klotnie z kim będzie spało najmłodsze.. Potem pomagali non stop ( oprócz przewijania😂) a teraz zamykaja drzwi🤣🤣🤣 śmieje sie ale najmlodszy bywa dokuczliwy 🤭 za to wiez jest bo bawia sie z nim czasem ale nie ma co sie oszukiwać.. kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami
Syn choc potrafi malego uspic i pomogl mi duzo tak coraz bardziej wsiaka w swoj swiat nastolatka.. Córka jak zaprasza koleżanki to najlepiej je chować bo jak najmlpdszy zobaczy ze sa to tez chce tam z nimi świrować a ona nie chce bo sie wstydzi wielu dziwnych jego zagran typu.. Sciagnlanie gaci bo gorąco 🤣🤣
Wcale mnie to nie dziwi i staram aby mialy swoja przestrzeń.

reklama
Serio? 🙈 A po co mu ta beta w 8 tygodniu 😳 Nie masz możliwości pójścia do innego lekarza? To miał być Twój prowadzący czy dodatkowo poszłaś sprawdzić?
dodatkowo poszłam na nfz. , bo wizyty prywatnie są po 150 plus 250 pierwsze badania i to trochę dużo dla mnie , ale teraz to już nie mam wyjścia.

Do góry