reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

W małopolsce wreszcie się pochmurało 🙏🏻 Duchota taka ze masakra - czekam teraz ma deszcz żeby się troszkę ochłodziło bo ileż można . Temperatura na zewnątrz 32 . Temperatura w mieszkaniu 27 - już nie wspominam ze od 10 wiatrak chodzi 🤣

reklama
zazdroszczę wam, że możecie jeść bez problemów, bo kurczę ja patrzę na te zdjęcia jedzenia i mi niedobrze [emoji38]

dziś zjadłam jabłko i kanapkę z serem [emoji55] a z rana oczywiście wymioty po herbacie haha
mam nadzieję, że w drugim trymestrze się to uspokoi, jeszcze miesiąc [emoji2960]

Czesc dziewczynki. Miło, że nasza grupa tak się rozwija 😊ja siedzę i pije koktajl z truskawek i banana. Pychotka... Czuję się bardzo dobrze, cycki bolą tylko. W pt mam lekarza i bardzo się stresuję bo ostatnio był tylko pusty pęcherzyk... Trzymajcie kciuki! Chociaż mam dziwne przeczucia... Ale co mam być to będzie, ja już tego nie zmienię. Biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie. Zobaczymy 😊

Wszędzie czytam że już taki pęcherzyk jak mój to chociaż powinien mieć żółtkowy w środku, a mój był pusty. 😒
No, ale wszystko jest po coś, nic nie zmienimy martwiąc się 😊 staram się myśleć pozytywnie, bo to już pół sukcesu, prawda? :)

zazdroszczę wam, że możecie jeść bez problemów, bo kurczę ja patrzę na te zdjęcia jedzenia i mi niedobrze [emoji38]

dziś zjadłam jabłko i kanapkę z serem [emoji55] a z rana oczywiście wymioty po herbacie haha
mam nadzieję, że w drugim trymestrze się to uspokoi, jeszcze miesiąc [emoji2960]
Miałam identycznie w ciąży z synem 😊

Laski, help me 😞 odebrałam wyniki, lekarka kazała zrobić mi morfologię i crp czy jest faktycznie jakiś stan zapalny w organizmie apropo tego mojego przeziębienia. Morfologia super bo wszystko w normie ale to crp ma normę do mniej niż 5 a ja mam 15,8 😭 co jeszcze może to podwyższać? Bo ja czuje się dobrze, teraz został mi katar i trochę kaszel. Na pewno nie kwalifikuje się na antybiotyk, tym bardziej teraz jak jestem w ciąży 😞 ale martwi mnie ten wysoki wynik 😞
Crp po przebytej infekcji spada. 15 to już może być tendencja spadkową. Zrób za kilka dni i powinno iść w dół

reklama

Ja w poprzedniej ciąży jadłam chleb z serkiem topionym i Rzodkiewka tylko to mi wchodziło. Dostałam w szpitalu jak leżałam na plamienia w 6 tygodniu i to było moje pożywienie. Wszystko inne odruch wymiotny. A teraz zre jak oszalala. Niedobrze mi rokuje to🤪😐

Do góry