Bardzo mi przykro. Sama nie przeżywałam, ale gdy leżałam na podtrzymaniu wiele kobiet tego doświadcza. Trzymaj się. Dlaczego trafiłaś do szpitala? Coś się działo?Nie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
reklama
FitMum
Fanka BB :)
Też mi kiedys smakowala ale od lat mąż robi juz tylko nasza domowąMnie też na smażone i pizze facet z domino's już się do mnie uśmiecha jak przywozi ale mi u nich najbardziej smakuje
Ogolnie lubie piec gotować a ostatnio sil mi brak na mpje dodatkowe wymysly. Dzis wroce i ide na drzemkę lol
Jak ja wam zazdroszczę tego braku objawow
Ja jak wczoraj sie polozylam o 18 spac, tak wstałam dzis do pracy o 5...
od rana mdłości okropne, wymioty. W pracy ledwo wysiedzieć mogę, koleżanki z pracy to się pytają czy ja zdrowa jestem bo wyglądam na zmęczona strasznie
Tragedia.
Dzis na zalecenie lekarza jeszcze beta. Nie mam sił
gratulacje nowych kropeczek na usg!
Od wczoraj kuja mnie piersi.. Dzis sa ewidentnie cieplejsze i daja znak O sobie.. Juz cos
FitMum
O jej sciskam
AmNie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Stelle
Jejku, tak mi przykro ja nie miałam pustego jaja, ale serduszko przestało bić naszej kropeczce w 7 tyg. Też dostałam tabletki żeby szyjka miała naturalne rozwarcie. Jak zaczęłam krwawić to od razu brali mnie na salę na łyżeczkowanie. A miałaś jakieś objawy? Zgłosiłaś się na kontrolę do lekarza i wtedy się dowiedziałaś?Nie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Myślę że przy samym pęcherzyku nie będzie potrzebny zabieg. Jak tylko będziesz czuła ból to proś o przeciwbólowe. Nie dają Ci nic rozkurczowo bo macica musi pracować żeby się oczyścić ale zwykła pyralgina w kroplówce powinna pomoc. Ja czułam dużą ulgę bo bolało mnie strasznie
agabaj92
Ojej przykro miNie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Malutka1988
Już na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk 5mm i pusto w srodku a to było 5y+3d i hcg nie wzrastało prawidłowo. Nie plamie ani nic mnie nie boli. W szpitalu dwa badania hcg jeszcze i usg i dostanę właśnie leki na rozkurczenie szyjki.
Stelle
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale puste jajo w większości zdarza się tylko raz. Kolejny raz nie będziesz musiała tego przechodzić. Wszystko będzie dobrzeJuż na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk 5mm i pusto w srodku a to było 5y+3d i hcg nie wzrastało prawidłowo. Nie plamie ani nic mnie nie boli. W szpitalu dwa badania hcg jeszcze i usg i dostanę właśnie leki na rozkurczenie szyjki.
Tak, ale u mnie oczyściło się samo, a hcg rosło i okazało się, ze jest jeszcze w jajowodzie. Jak beta zaczęła sama spadać, to dobrze. O ile może być dobrze w tej sytuacji.Nie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Trzymaj się tam!
Stelle
To miałaś jeden pęcherzyk w macicy a drugi rozwijał się w jajowodzie?Tak, ale u mnie oczyściło się samo, a hcg rosło i okazało się, ze jest jeszcze w jajowodzie. Jak beta zaczęła sama spadać, to dobrze. O ile może być dobrze w tej sytuacji.
Trzymaj się tam!
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Trzymaj się myślę o tobie.Już na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk 5mm i pusto w srodku a to było 5y+3d i hcg nie wzrastało prawidłowo. Nie plamie ani nic mnie nie boli. W szpitalu dwa badania hcg jeszcze i usg i dostanę właśnie leki na rozkurczenie szyjki.