reklama
SliczniuniCybex Priam 2.0, chyba opcje 4w1- bo i tak każdą z tych rzeczy muszę kupić
_white_wall
Fanka BB :)
zazdroszczę wam, że możecie jeść bez problemów, bo kurczę ja patrzę na te zdjęcia jedzenia i mi niedobrze [emoji38]
dziś zjadłam jabłko i kanapkę z serem [emoji55] a z rana oczywiście wymioty po herbacie haha
mam nadzieję, że w drugim trymestrze się to uspokoi, jeszcze miesiąc [emoji2960]
dziś zjadłam jabłko i kanapkę z serem [emoji55] a z rana oczywiście wymioty po herbacie haha
mam nadzieję, że w drugim trymestrze się to uspokoi, jeszcze miesiąc [emoji2960]
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Czesc dziewczynki. Miło, że nasza grupa tak się rozwija ja siedzę i pije koktajl z truskawek i banana. Pychotka... Czuję się bardzo dobrze, cycki bolą tylko. W pt mam lekarza i bardzo się stresuję bo ostatnio był tylko pusty pęcherzyk... Trzymajcie kciuki! Chociaż mam dziwne przeczucia... Ale co mam być to będzie, ja już tego nie zmienię. Biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie. Zobaczymy
U
Gość
Wszędzie czytam że już taki pęcherzyk jak mój to chociaż powinien mieć żółtkowy w środku, a mój był pusty.
No, ale wszystko jest po coś, nic nie zmienimy martwiąc się staram się myśleć pozytywnie, bo to już pół sukcesu, prawda?
No, ale wszystko jest po coś, nic nie zmienimy martwiąc się staram się myśleć pozytywnie, bo to już pół sukcesu, prawda?
U
Gość
Dziś musiałam wziąć apap bo od wczoraj tak mnie bolała głowa nie mogłam wytrzymać..
U
Gość
Miałam identycznie w ciąży z synemzazdroszczę wam, że możecie jeść bez problemów, bo kurczę ja patrzę na te zdjęcia jedzenia i mi niedobrze [emoji38]
Crp po przebytej infekcji spada. 15 to już może być tendencja spadkową. Zrób za kilka dni i powinno iść w dółLaski, help me odebrałam wyniki, lekarka kazała zrobić mi morfologię i crp czy jest faktycznie jakiś stan zapalny w organizmie apropo tego mojego przeziębienia. Morfologia super bo wszystko w normie ale to crp ma normę do mniej niż 5 a ja mam 15,8 co jeszcze może to podwyższać? Bo ja czuje się dobrze, teraz został mi katar i trochę kaszel. Na pewno nie kwalifikuje się na antybiotyk, tym bardziej teraz jak jestem w ciąży ale martwi mnie ten wysoki wynik
reklama
Ja w poprzedniej ciąży jadłam chleb z serkiem topionym i Rzodkiewka tylko to mi wchodziło. Dostałam w szpitalu jak leżałam na plamienia w 6 tygodniu i to było moje pożywienie. Wszystko inne odruch wymiotny. A teraz zre jak oszalala. Niedobrze mi rokuje tozazdroszczę wam, że możecie jeść bez problemów, bo kurczę ja patrzę na te zdjęcia jedzenia i mi niedobrze [emoji38]