Inffinito2
Fanka BB :)
Dziś 5+3A który masz tydzień ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 5+3A który masz tydzień ciąży?
Mocne kciuki I dawaj znać jak po wizycieWitam wszystkie nowe koleżanki, fajna grupka się tu robi
Ja za 3h na pierwsze USG, termin ostatniej miesiączki to 3 maja, również pierwsza ciąża. Zaczynam się trochę denerwować i ekscytować
Ja powiedziałam rodzicom i dwóm koleżankom, nie żałuję, spotkałam się z bardzo pozytywną reakcją
To u mnie tydzień młodsza ciąża 4+3Dziś 5+3
Chyba nie tak duzy? Ten wynik zapewne swiadczy o infekcji ale nie bakteryjnejLaski, help me odebrałam wyniki, lekarka kazała zrobić mi morfologię i crp czy jest faktycznie jakiś stan zapalny w organizmie apropo tego mojego przeziębienia. Morfologia super bo wszystko w normie ale to crp ma normę do mniej niż 5 a ja mam 15,8 co jeszcze może to podwyższać? Bo ja czuje się dobrze, teraz został mi katar i trochę kaszel. Na pewno nie kwalifikuje się na antybiotyk, tym bardziej teraz jak jestem w ciąży ale martwi mnie ten wysoki wynik
No właśnie nie mam odniesienia bo ostatni raz crp miałam zlecane jako dziecko chyba napisałam do ginekologa, zobaczę co mi odpisze. W mojej chorej głowie już się pojawił scenariusz że może mam puste jajo, ciąża przestała się rozwijać i robi się już stan zapalny z tegoChyba nie tak duzy? Ten wynik zapewne swiadczy o infekcji ale nie bakteryjnej
Jesli sie lepiej czujesz to glowa do Góry. Organizm zapewne wrsca do normy
Mnie też na smażone i pizze facet z domino's już się do mnie uśmiecha jak przywozi ale mi u nich najbardziej smakuje