reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Można coś z apteki na ból gardła? Typu cholinex, neo angin? Czy wykluczone? 🙄 drapie póki co umiarkowanie ale coś czuje ze się rozwinie 🙈

reklama
Można coś z apteki na ból gardła? Typu cholinex, neo angin? Czy wykluczone? 🙄 drapie póki co umiarkowanie ale coś czuje ze się rozwinie 🙈
Zawsze płucze solą. Żadnych tabletek W ciazy też. I spokojnie Pomaga:) . Albo propoliski jak pamiętam z polskiej apteki czy jest seria dla ciezarnych tylko nazey nie pamiętam

Ostatnia edycja:
Fiorda jak coś 💪 mi pomogło . Szałwię i rumianek sobie zaparz i płulaj gardełko . Ewentualnie woda z solą albo z wodą utlenioną. To takie naturalne sposoby które napewno pomogą 💪

ja od rana wyjęta z życia... po samejwodzie wymiotowałam, boję się cokolwiek zjeść bo ciągle mi niedobrze, a bardzo ale to bardzo nie lubię, a wręcz boję się wymiotów... już nie wiem co zrobić żeby sobie pomóc
oj nie wiem jak pomóc, jna kazdego co innego działa, mnie tez dzisiaj troszkę muli, ale tylko troszkę i nie wiem czy to ciążą czy mój żołądek. A może spróbuj odgazowanej coli, lub jakiegoś biszkopta. koleżance pomagało jak żuła gumę albo miała holsa tego super strong.
na pewno można tantum verde i płukanki do dardła, w aptece Ci doradza bo są jakieś specjalne leki dla ciężarnych tez na przeziębienia.

Hej kochane. Nie mam czasu Was podczytywać a jak wejdę to nie nadrobię tylu stron😲
Dzis mam wizytę na 16.20. Zaczynam się stresować i ciekwe czy będzie już serduszko. Dzis 7+1. Z dnia na dzień jest mi coraz bardziej niedobrze. Ale jeszcze nie wymiotowałam bo jakoś się powstrzymałam. Trzymajcie kciuki. Dam znac wieczorem co tam słychać u mojej kropki😊

Ja też nie lubie wymiotów. Zawsze płaczę. Póki co nic a nic ale ja dopiero 4+3
Ja dziś swoje pierwsze zaliczyłam.. w dodatku w pracy ( dzieki Bogu, że dziś w firmie jestem praktycznie sama) 4+5 dziś.
jak rozwiązać ta kwestie? Nie wyobrażam sobie latać do łazienki ciągle, szczególnie ze mamy jedną na piętro na 20 osób 😩
Masakra jakś

Hej kochane. Nie mam czasu Was podczytywać a jak wejdę to nie nadrobię tylu stron😲
Dzis mam wizytę na 16.20. Zaczynam się stresować i ciekwe czy będzie już serduszko. Dzis 7+1. Z dnia na dzień jest mi coraz bardziej niedobrze. Ale jeszcze nie wymiotowałam bo jakoś się powstrzymałam. Trzymajcie kciuki. Dam znac wieczorem co tam słychać u mojej kropki😊
Będziemy czekać na wieści 🙂✊
Ja dziś swoje pierwsze zaliczyłam.. w dodatku w pracy ( dzieki Bogu, że dziś w firmie jestem praktycznie sama) 4+5 dziś.
jak rozwiązać ta kwestie? Nie wyobrażam sobie latać do łazienki ciągle, szczególnie ze mamy jedną na piętro na 20 osób 😩
Masakra jakś
Kurcze, szybko się Wam te wymioty zaczynają 😞 nie zazdroszczę...

reklama
Do góry