reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja po wizycie i szok taki że hej 🤭 a zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki😊😊 ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.
Aaale radosne wieści! Oby więcej takich ☺️

reklama
ja od rana wyjęta z życia... po samejwodzie wymiotowałam, boję się cokolwiek zjeść bo ciągle mi niedobrze, a bardzo ale to bardzo nie lubię, a wręcz boję się wymiotów... już nie wiem co zrobić żeby sobie pomóc
A opaskę akupresurową próbowałaś? Mi nie pomogło ale wiele osób je zachwala...
Albo imbir?
Ja mam straszne mdlosci i wymioty i to bez ciąży bo mam chorobę Leśniowskiego-crohna a teraz to tragedia. Zjeść mogę normalnie tylko w łóżku rano zanim wstanę...

Boże, u mnie panikowania ciąg dalszy 😞 cycki jakieś miękkie i sutki przy ściskaniu prawie wcale nie bolą 😞 i wytrzymaj tu człowieku ponad tydzień do wizyty 😭

@milena999999 super wieści 🙂 to musiał być niezły szok
Mam cie pacnąć mama😆

Ja po wizycie i szok taki że hej 🤭 a zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki😊😊 ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.
Wow❤️❤️❤️❤️❤️❤️

To dopiero 5tydz więc dziwne żeby tak nagle przestały... A druga wizyta dopiero 28.06
Chyba ci zaraz skopiuje moje notatki z poprzedniej ciąży 🤣 jednego dnia bolala glowa a piersi nic a drugiegi dnia piersi i nic wiecej. Potem zas przerwa, potemnzas klucie i tak w kolko. Glowa do Góry. Organizm tez przyswaja nową sytuacje

Mnie dzis kuje w brzuszku i boli lekko miesiaczkowo z przerwami. Stopuje mnie to

Załączniki

• d11d4e06-ac73-4f92-9203-cccfe716083f.jpg
    d11d4e06-ac73-4f92-9203-cccfe716083f.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry