reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja po wizycie i szok taki że hej 🤭 a zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki😊😊 ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.

Ja po wizycie i szok taki że hej 🤭 a zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki😊😊 ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.
Cudownie mama Brawo gratulacje. Dwa kropczaki.

Ja dziś swoje pierwsze zaliczyłam.. w dodatku w pracy ( dzieki Bogu, że dziś w firmie jestem praktycznie sama) 4+5 dziś.
jak rozwiązać ta kwestie? Nie wyobrażam sobie latać do łazienki ciągle, szczególnie ze mamy jedną na piętro na 20 osób 😩
Masakra jakś
Ja poprostu wychodzilam z domu, jak wyproznilam cały żołądek. Mam ruchomy czas pracy 😉 żywię nadzieję że w tej ciąży nie będę tego przerabiać.

reklama
Do góry