reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Nie 🙄 ja też to robię i właśnie bten fakt nze nie bolą mnie wogóle najbardziej przyprawia mnie o dreszcze. W każdej mojej ciąży to był pierwszy objaw , jeszcze zanim dostałam miesiączkę..mam nadzieję że to nie jest wyznacznikiem eh ..cały czas o tym myślę 🤦🏼‍♀️
Coś Ty, nie martw się. U mnie w pierwszej ciąży nie bolały wcale (dopiero jak syn mi je prawie odgryzł) a w drugiej jakoś od 7 tygodnia.. Teraz też na razie nic. Każda ciąża jest inna, na pewno wszystko ok 🤗

O, to dzisiaj dzień bogaty w wizyty 🥰 trzymamy kciuki. Za bety również ✊ i meldować się ładnie z wynikami, a po wizytach prosimy o zdjęcia 😁 uwielbiam oglądać te male Kropki 🤩

Ja nie nastawiłam wczoraj budzika i obudziłam się o 9 🙈 ze mnie jest straszny śpioch. Ale dzisiaj muszę już coś posprzątać, wczoraj cały dzień lenienia się więc dzisiaj trzeba już wskoczyć na jakieś obroty 🙂

Tez myślę wyjąć basen najmlodszemu ale myslalam kupic inny z bajerami. Czadowe 😍😆

Nie bedzie jak u was 30stopni haha bo tak ok 18 u mnie ale dla nas to cieplutko.
Kupilismy w tym roku jaccuzi podgrzewane i to jest super czy jest slonce czy nie a u nas to wiadomo jak z tym słońcem bywa🤣🤣🤣

O, to dzisiaj dzień bogaty w wizyty 🥰 trzymamy kciuki. Za bety również ✊ i meldować się ładnie z wynikami, a po wizytach prosimy o zdjęcia 😁 uwielbiam oglądać te male Kropki 🤩

Ja nie nastawiłam wczoraj budzika i obudziłam się o 9 🙈 ze mnie jest straszny śpioch. Ale dzisiaj muszę już coś posprzątać, wczoraj cały dzień lenienia się więc dzisiaj trzeba już wskoczyć na jakieś obroty 🙂
Nalezy sie nam troche lenistwa 😆

reklama
Tez myślę wyjąć basen najmlodszemu ale myslalam kupic inny z bajerami. Czadowe 😍😆

Nie bedzie jak u was 30stopni haha bo tak ok 18 u mnie ale dla nas to cieplutko.
Kupilismy w tym roku jaccuzi podgrzewane i to jest super czy jest slonce czy nie a u nas to wiadomo jak z tym słońcem bywa🤣🤣🤣
Już widzę, że amazon 😊 mi się ten podoba.

Załączniki

• Screenshot_20210617-092100_Chrome.jpg
    Screenshot_20210617-092100_Chrome.jpg
    231,5 KB · Wyświetleń: 41
Do góry