reklama
Lusia04
Moderator
Spałaś jak moje dziecko ja dziś wyspana bo zaliczylam 7 godzin są dziś jakieś wizyty?Witam dziewczynki,
Jej uśpiłam się wczoraj o 19 i zaspałam dzisiaj na 7 rano do pracy, dobrze że córka się sama ogarnęła do spania bo mąż późno wrócił.
Coffe18
Fanka BB :)
Kochana ja już 2 razy byłamBleeeeh nienawidzę pająków. A był czas że bardzo często mi się śniły. Całe stada, wielkich włochatych potworów
Ja za to dzisiaj już drugi raz miałam sen o poronieniu ostatnio śniło mi się że usiadlam na toaletę i dosłownie wszystko ze mnie wyleciało za jednym razem, a dzisiaj że po wizycie w WC przy podcieraniu była krew mam nadzieję że to wybryki mojej psychiki a nie żadne proroctwa
Ojej to czemu tak późno umówiłaś się na wizytę? ja bym nie wytrzymała
W 6+1 widziałam serduszko i dzidziusia .
Nie widze sensu chodzenia do lekarza co tydzień
Kasiurrro
Mówi się że sny się tłumaczy na odwrótBleeeeh nienawidzę pająków. A był czas że bardzo często mi się śniły. Całe stada, wielkich włochatych potworów
Ja za to dzisiaj już drugi raz miałam sen o poronieniu ostatnio śniło mi się że usiadlam na toaletę i dosłownie wszystko ze mnie wyleciało za jednym razem, a dzisiaj że po wizycie w WC przy podcieraniu była krew mam nadzieję że to wybryki mojej psychiki a nie żadne proroctwa
Ojej to czemu tak późno umówiłaś się na wizytę? ja bym nie wytrzymała
No dzisiaj mi się udało nawet spać jednym ciągiem, bez wstawania i kręcenia się, ale dzień miałam ciężki.O mamam mia ile godzin snu ja zaliczylam tylko 5h i chyba dziś pojde na drzemke
Nie znoszę pająków, nawet tych najmniejszych, małe obrzydlistwa
Stelle
A to wybacz. Ubzdurałam sobie ze nie byłaś ani razu i czekasz dopiero na pierwszą wizytę która ma być końcem czerwca może Cię z kimś pomyliłamKochana ja już 2 razy byłam
W 6+1 widziałam serduszko i dzidziusia .
Nie widze sensu chodzenia do lekarza co tydzień
Kasiurrro
hihi chyba ze mną byłam niby na wizycie 5+0 ale nic nie bylo jeszcze widać a kolejną mam 30.06 w 8tcA to wybacz. Ubzdurałam sobie ze nie byłaś ani razu i czekasz dopiero na pierwszą wizytę która ma być końcem czerwca może Cię z kimś pomyliłam
Ja_niagara
Ja idę 28.06 u mnie to będzie 5+5. Będzie już serce?
Dzień dobry Dziewczynki, jak samopoczucie?
Ja dzisiaj wstałam z dobrym nastawieniem
Może jeszcze nie być widać serduszka, zazwyczaj chyba jednak w 7tc się pojawia
Coffe18
Troszkę za szybko mi się wydaje . Ale trzymam kciuki żeby było już coś widacJa idę 28.06 u mnie to będzie 5+5. Będzie już serce?
reklama
Coffe18
O to podglądamy dzidziusia razemhihi chyba ze mną byłam niby na wizycie 5+0 ale nic nie bylo jeszcze widać a kolejną mam 30.06 w 8tc
Tylko ja będę miała 9tc