reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Uwielbiam oglądać Wasze usg ❤️ Gratuluje mamuśki 💪 mi się już cholernie dłuży a wizyta dopiero 30 czerwca 🙃
Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiej 😁 no ale ja z gatunku tych niecierpliwych. Ty pójdziesz na swoją i już będzie ładny zarys mini człowieczka 😁 bi strzelam że to będzie jakoś 7-8tydzien?

reklama
Ja pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowe 🤦‍♀️ patrzcie na te pokute palce 🙈 za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini 🙄 no ale cukier po tostach ładny, czyli mogę sobie pozwalać 😂

Załączniki

• Screenshot_2021-06-15-21-03-27-976_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-06-15-21-03-27-976_com.whatsapp.jpg
    140,8 KB · Wyświetleń: 81
Ja pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowe 🤦‍♀️ patrzcie na te pokute palce 🙈 za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini 🙄 no ale cukier po tostach ładny, czyli mogę sobie pozwalać 😂
o rety, biedna 😒

Patrzcie, znalazłam metodę na przewidywanie płci 😂 wiem ze niepotwierdzona itd. ale pobawić się można a akurat się sprawdzi 😅

Z tego wychodzi mi ze jednak chłopak 😅

Załączniki

• IMG_6201.jpg
    IMG_6201.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 82
Jeśli chodzi o objawy to mam wrażenie że u mnie to falami 😂 raz mnie boli podbrzusze, a później nie boli i mogłabym biegać. Dziś mnie bolały plecy ale w zasadzie już nie bolą. Stałym objawem są bolące i nabrzmiałe piersi i to tak mocno dość bolą. Boli mnie czasem w plecach ale tak po bokach. Ale z synem w ciąży oprócz braku miesiączki i rzyganka nie było mi nic, a ciąża była książkowa.

Pij dużo wody przed ukłuciem- ja mam spory problem z pobieraniem krwi, bo mam bardzo głęboko żyły i czasem mam pobieraną krew z palca 😎 zawsze panie mówią mi, żebym ogrzała ręce pod ciepłą wodą i przed pobieraniem piła dużo wody i wtedy krew tryska dosłownie z palca 🤣

Hihi. Musisz dobrze rozgrzac paluszka. Najlepiej masowac czy tez w ciepłej wodzie przed potrzymać 😆

Jeśli chodzi o objawy to mam wrażenie że u mnie to falami 😂 raz mnie boli podbrzusze, a później nie boli i mogłabym biegać. Dziś mnie bolały plecy ale w zasadzie już nie bolą. Stałym objawem są bolące i nabrzmiałe piersi i to tak mocno dość bolą. Boli mnie czasem w plecach ale tak po bokach. Ale z synem w ciąży oprócz braku miesiączki i rzyganka nie było mi nic, a ciąża była książkowa.
Ta ciąża tez bedzie książkowa 😆

reklama
Do góry