U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Dobrej nocki mamuśki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzajemnie wyśpijcie sięDobrej nocki mamuśki
Krwiak wielkości pęcherzyka. Mam nadzieję, że będzie ok.Fajny przywilej
O super to piękny widok będzie wszystko dobrze a duży ten krwiak?
O kurcze bo to będziesz miała urwanie głowy mój mam nadzieję że będzie robił tylko pierwsze zmiany
Zobaczysz jakie będą emocje jak będziemy rodzić ja każdy poród przeżywałam jakbym to ja rodziła
Dziś zaczynam 8 tydzień .Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiej no ale ja z gatunku tych niecierpliwych. Ty pójdziesz na swoją i już będzie ładny zarys mini człowieczka bi strzelam że to będzie jakoś 7-8tydzien?
A co to było, cień ?Milych snów. Ja chodze spac po 24..wczoraj o 2 w nocy zerwalam sie na równe nogi i wybiegłam z pokoju myśląc ze na ścianie jest wielgachny jak reka pająk
Mam nadzieje ze dziś pośpie normalnie i chociaz do 7 a nie 6
To był senA co to było, cień ?
O mamam mia ile godzin snu ja zaliczylam tylko 5h i chyba dziś pojde na drzemkeWitam dziewczynki,
Jej uśpiłam się wczoraj o 19 i zaspałam dzisiaj na 7 rano do pracy, dobrze że córka się sama ogarnęła do spania bo mąż późno wrócił.
Bleeeeh nienawidzę pająków. A był czas że bardzo często mi się śniły. Całe stada, wielkich włochatych potworówMilych snów. Ja chodze spac po 24..wczoraj o 2 w nocy zerwalam sie na równe nogi i wybiegłam z pokoju myśląc ze na ścianie jest wielgachny jak reka pająk
Mam nadzieje ze dziś pośpie normalnie i chociaz do 7 a nie 6
Ojej to czemu tak późno umówiłaś się na wizytę? ja bym nie wytrzymałaDziś zaczynam 8 tydzień .
Dokładnie (7+0)