reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja kurcze już też się martwię i panikuje bo wczieaj leżałam z bólem brzucha a dziś kompletnie nic.

reklama
ale mi się namieszało haha
dziękuję wszystkim [emoji847]
dziś 6+5, ostatnio robiła przez brzuch i sama przyznała, że źle zrobiła (chyba stąd ta wizyta dzis umówiona przez nią, nic nie płaciłam)
do kontroli za 3/4 tyg [emoji4]

trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji9]

W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu bo
2 miesiące wcześniej miałam operacje . Pochwalilam się odrazu kierownikowi a za 3 dni wylądowałam w szpitalu z pozamaciczna . Ja leżałam ze łzami w oczach a z pracy wysyłali mi gratulacje . Dlatego podchodzę tez troszkę racjonalnie i o ciąży dopiero powiedziałam w piątek jak dzidziusiowi serduszko biło . We wtorek zaczynam 8 tydzień . Plus miałam taki ze awans dostałam półtora roku wcześniej i nie miałam takiego dylematu jak Ty . Planujesz dłużej popracować czy zaniedlugo na l4 ?
Jeśli mogę zapytać, jakie objawy miałaś w cp?

ale mi się namieszało haha
dziękuję wszystkim [emoji847]
dziś 6+5, ostatnio robiła przez brzuch i sama przyznała, że źle zrobiła (chyba stąd ta wizyta dzis umówiona przez nią, nic nie płaciłam)
do kontroli za 3/4 tyg [emoji4]

trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji9]
Ale czad 😍 jest nas już chyba 4 dziewczyny 6+5 😍 na kiedy masz termin ?

reklama
Do góry