reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej dziewczyny. Ale piszecie dużo. Nie było mnie tu 2 dni i nie nadążę chyba tęgi przeczytać 😁 chyba jest tu kilka nowych osób nawet. Super.
Mialam mieć dzis wizytę ale przełoży na czwartek bo chche juz usłyszeć serduszko zeny zeby darmo nie iść. Liczę na to, że moj gin wyślę mnie na badania ze szpitalnej przychodni jak w pierwszej ciąży zebym nie musiała płacić tyle kasy. No ale zobaczymy. U mnie dzis 6+5. Czuję się dobrze czasem nalecą jakieś nudności ale jeszcze nie wymiotowałam.
Odnośnie libido. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle ochoty, nic, zero. W tej ciąży jest inaczej🤣 nie muszę mówić jaki mąż jest zadowolony.
Wizytującym dzis życzę powodzenia i czekamy na informację po😊😊😊🥰

Dzień dobry, kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)
Widziałam, że coś pisałyście skąd jesteście i Widziałam Bielsko-Biała i Andrychow i Sucha Beskidzka :) ja jestem spod Wadowic a w Suchej miałam cc :)
Ja już jestem na l4 ;)

Ja dzisiaj byłam na badaniach tsh, beta i progesteron. Siedze jak na szpilkach teraz. Wizytę będę mieć dopiero po urlopie, myślę, że gdzieś na początku lipca. Co do miejscowości to jestem z okolic Nowego Sącza :)
Powodzenia wszystkim Dziewczynkom dziś wizytującym!

Cześć dziewczyny przy poniedziałku. Ja już po badaniu krwi. Sączę kawulke w pracy póki mnie nie odrzuciło jeszcze. Ogólnie to uwielbiam kawkę. Mam do Was pytanie. Wiem że informuje się pracodawcę po 3 miesiącu, ale ja pracuje w laboratorium chemicznym i mam kontakt z substancjami różnymi. Poza tym dzisiaj właśnie szef ma mi przekazać projekt na cały rok jako liderowi i sama nie wiem co mam robić? Co byście zrobiły na moim miejscu? Dodam że dzisiaj zaczynam 4 tydzień
W poprzedniej ciąży odrazu jak się o niej dowiedziałam poprosiłam o L4 , lekarka wystawiła bez problemu bo
2 miesiące wcześniej miałam operacje . Pochwalilam się odrazu kierownikowi a za 3 dni wylądowałam w szpitalu z pozamaciczna . Ja leżałam ze łzami w oczach a z pracy wysyłali mi gratulacje . Dlatego podchodzę tez troszkę racjonalnie i o ciąży dopiero powiedziałam w piątek jak dzidziusiowi serduszko biło . We wtorek zaczynam 8 tydzień . Plus miałam taki ze awans dostałam półtora roku wcześniej i nie miałam takiego dylematu jak Ty . Planujesz dłużej popracować czy zaniedlugo na l4 ?

reklama
Do góry