reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej dziewczyny. Ale piszecie dużo. Nie było mnie tu 2 dni i nie nadążę chyba tęgi przeczytać 😁 chyba jest tu kilka nowych osób nawet. Super.
Mialam mieć dzis wizytę ale przełoży na czwartek bo chche juz usłyszeć serduszko zeny zeby darmo nie iść. Liczę na to, że moj gin wyślę mnie na badania ze szpitalnej przychodni jak w pierwszej ciąży zebym nie musiała płacić tyle kasy. No ale zobaczymy. U mnie dzis 6+5. Czuję się dobrze czasem nalecą jakieś nudności ale jeszcze nie wymiotowałam.
Odnośnie libido. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle ochoty, nic, zero. W tej ciąży jest inaczej🤣 nie muszę mówić jaki mąż jest zadowolony.
Wizytującym dzis życzę powodzenia i czekamy na informację po😊😊😊🥰
Oooo to jedziemy na tym samym wózku 💪 tez mam 6+5 😍
Ahah to zazdro 🤣 moje libido na chwile obecna równe 0 🤣🤣 ale to przez mdłości tez noi bóle 😉

reklama
Ja poczekam z informowaniem pracodawcy. Pójdę na USG, wezmę zaświadczenie i wtedy poinformuje swoją managerkę. 😊 Pewnie będę jakoś w 8 tyg jak wszystko będzie ok. Nie chcę iść na L4, lubię swoją pracę i swoj zespół, nie wyobrażam sobie siedzenia w domu teraz :p na szczęście mogę iść na zdalną :D

Hej dziewczyny , byłam tydzień temu nie było nic widać
Byłam dzisiaj 5+5 I takie zdjęcie
Nie było nic mierzone , ponieważ to była bez płatna wizyta, taka by tylko by sprawdzić czy pęcherzyk się pojawił

Załączniki

• cce0261e-582e-4ca3-921d-a72474d9f940.jpg
    cce0261e-582e-4ca3-921d-a72474d9f940.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry