reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Zazdroszczę takich szybkich terminów. U nas na ginekologa prywatnie trzeba czekać 3 tygodnie. Na NFZ pewnie bym szybciej urodziła niż się dostała [emoji23]
co najlepsze płaciłam przy pierwszej wizycie i kolejne wizyty w ciągu 10 dni za darmo (razem 3 wizyty za 300 naszej waluty) także jestem całkiem zadowolona,,
badania krwi (toksoplazmoza, hiv i cała reszta, morfologia oczywiście) i moczu dodatkowe 75 [emoji28] część kosztów pokrywa ubezpieczenie męża, taka jakby na pół prywatna klinika

reklama
U mnie prawie 7 miesięczny daje pospać do 5😂a ostatnio coś mu się odwidzialo i pobudki przed 4 dodatkowo co 2 h pobudka na karmienie mam nadzieję że zanim urodzę w miarę się to ustabilizuje

Ostatnia edycja:
Dziewczynki brzuszek z przerwami pobolewa takze oo i jakbym miala zakwasy w pachwinach..😄
I to dzisiejszy test. Polece dzis po te Same testy i po innej firmy first response.
Na zywo kreseczki ciemniejsze
Niech mnie ktos uszczypnie szok

co najlepsze płaciłam przy pierwszej wizycie i kolejne wizyty w ciągu 10 dni za darmo (razem 3 wizyty za 300 naszej waluty) także jestem całkiem zadowolona,,
badania krwi (toksoplazmoza, hiv i cała reszta, morfologia oczywiście) i moczu dodatkowe 75 [emoji28] część kosztów pokrywa ubezpieczenie męża, taka jakby na pół prywatna klinika
Ja nie pamiętam ile płaciłam za ten komplet badań ale za wizytę place 200zl.
U mnie prawie 7 miesięczny daje pospać do 5😂a ostatnio coś mu się odwidzialo i pobudki przed 4 dodatkowo co 2 h pobudka na karmienie mam nadzieję że zanim urodzę w miarę się to ustabilizuje
O to mało łaskawe dziecko 😂
Dziewczynki brzuszek z przerwami pobolewa takze oo i jakbym miala zakwasy w pachwinach..😄
I to dzisiejszy test. Polece dzis po te Same testy i po innej firmy first response.
Na zywo kreseczki ciemniejsze
Niech mnie ktos uszczypnie szok

No piękne kreseczki moje tak wyglądały 28.05😊
IMG_20210528_192928.jpg
Krew oddana :)! Czekamy na bete 💪
Trzymam kciuki za ładny wynik 😊

reklama
Do góry