reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Rozumiem ten ból z powodu braku odpoczynku. Moja córeczka wstaje o 7 rano i śpi 1 raz dziennie ok godziny. A w pierwszej ciąży mogłam spac do 10 i w dzień jeszcze jedną drzemkę zrobić. A teraz się nie da 😂
Moj 2.5 latek tez wstaje o 7..z porywem do 7.30 bo mam budzik tak i na noc do spania o 19 juz gotowy🤣.. Ja ranny ptaszek 😄
Schodzimy.. On kakao a mama cwiczy... I teraz tak mysle czy nie odpuscic przez pare dni.. Cwicze silowo większość hmm ..zobacze jutro.. Od 16 z przerwami pobolewa Mnie brzuszek

reklama
Moj 2.5 latek tez wstaje o 7..z porywem do 7.30 bo mam budzik tak i na noc do spania o 19 juz gotowy🤣.. Ja ranny ptaszek 😄
Schodzimy.. On kakao a mama cwiczy... I teraz tak mysle czy nie odpuscic przez pare dni.. Cwicze silowo większość hmm ..zobacze jutro.. Od 16 z przerwami pobolewa Mnie brzuszek

Ja bym odpuściła ćwiczenia siłowe tym bardziej że boli Cię brzuszek. Ja muszę cały dzień nosić słodki ciężar 10kg 😂

Kurcze, nie wstrzeliłam się, ja idę 15 😁

Ale też blisko nas 😊

Ja bym odpuściła ćwiczenia siłowe tym bardziej że boli Cię brzuszek. Ja muszę cały dzień nosić słodki ciężar 10kg 😂

Kurcze, nie wstrzeliłam się, ja idę 15 😁

Ale też blisko nas 😊

byłam już w 4+4 (niepotrzebnie), 5+1 (był pęcherzyk w macicy+ od razu skierowanie na badania krwi i moczu, założona karta ciąży) i idę jutro (5+6, z wynikami badań, zobaczyć czy kropeczka urosła)

Zazdroszczę takich szybkich terminów. U nas na ginekologa prywatnie trzeba czekać 3 tygodnie. Na NFZ pewnie bym szybciej urodziła niż się dostała 😂

reklama

Ale też blisko nas 😊
Hihi klocus. ja za to. 16kg. A ostatnio sie zrobil jak nigdy jakis przylepa i mamy nie chce do pracy puścić 😄

Tez tak pomyślałam ze jak bedzie mnie brzuszek Bolał to Te Pare dni zrobie sobie przerwy. Albo zobacze.

Co do wizyty. jesli wyjdzie to ja bede Miec Pierwsza W 13tyg 🤣🤣🤣

Do góry