reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Rozumiem ten ból z powodu braku odpoczynku. Moja córeczka wstaje o 7 rano i śpi 1 raz dziennie ok godziny. A w pierwszej ciąży mogłam spac do 10 i w dzień jeszcze jedną drzemkę zrobić. A teraz się nie da 😂
Moj 2.5 latek tez wstaje o 7..z porywem do 7.30 bo mam budzik tak i na noc do spania o 19 juz gotowy🤣.. Ja ranny ptaszek 😄
Schodzimy.. On kakao a mama cwiczy... I teraz tak mysle czy nie odpuscic przez pare dni.. Cwicze silowo większość hmm ..zobacze jutro.. Od 16 z przerwami pobolewa Mnie brzuszek

reklama
Moj 2.5 latek tez wstaje o 7..z porywem do 7.30 bo mam budzik tak i na noc do spania o 19 juz gotowy🤣.. Ja ranny ptaszek 😄
Schodzimy.. On kakao a mama cwiczy... I teraz tak mysle czy nie odpuscic przez pare dni.. Cwicze silowo większość hmm ..zobacze jutro.. Od 16 z przerwami pobolewa Mnie brzuszek

Ja bym odpuściła ćwiczenia siłowe tym bardziej że boli Cię brzuszek. Ja muszę cały dzień nosić słodki ciężar 10kg 😂

Kurcze, nie wstrzeliłam się, ja idę 15 😁

Ale też blisko nas 😊

Ja bym odpuściła ćwiczenia siłowe tym bardziej że boli Cię brzuszek. Ja muszę cały dzień nosić słodki ciężar 10kg 😂

Kurcze, nie wstrzeliłam się, ja idę 15 😁

Ale też blisko nas 😊

byłam już w 4+4 (niepotrzebnie), 5+1 (był pęcherzyk w macicy+ od razu skierowanie na badania krwi i moczu, założona karta ciąży) i idę jutro (5+6, z wynikami badań, zobaczyć czy kropeczka urosła)

Zazdroszczę takich szybkich terminów. U nas na ginekologa prywatnie trzeba czekać 3 tygodnie. Na NFZ pewnie bym szybciej urodziła niż się dostała 😂

reklama

Ale też blisko nas 😊
Hihi klocus. ja za to. 16kg. A ostatnio sie zrobil jak nigdy jakis przylepa i mamy nie chce do pracy puścić 😄

Tez tak pomyślałam ze jak bedzie mnie brzuszek Bolał to Te Pare dni zrobie sobie przerwy. Albo zobacze.

Co do wizyty. jesli wyjdzie to ja bede Miec Pierwsza W 13tyg 🤣🤣🤣

Do góry