reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja przedwczoraj zobaczyłam 2 leciutka kreseczkę ❤️
Chyba jestesmy na podobnym etapie hmm

Mnie wybulilo od samej owulacji.. Ciagle jestem wzdeta! Co mi sie tak nie zdarzało. Czy wysyp krost utrzymyjacy sie po owulacji.. Czy rozwolnienie 🤣 czy bol piersi jednej. Dziwne.. W ogole inaczej jak w poprzedniej ciazy... Wtedy bardzo kuly mnie piersi a teraz nic oprocz klucia jajnikow w pachwinach i bolu miesiaczkowym od czasu do czasu

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie prawie 7 miesięczny daje pospać do 5😂a ostatnio coś mu się odwidzialo i pobudki przed 4 dodatkowo co 2 h pobudka na karmienie mam nadzieję że zanim urodzę w miarę się to ustabilizuje
o mamuniu😱😁 ale pobudki. Ja to mam zły humor jak tak rabo wstanę 🤣 aktualnie córka sama zasnęła na drzemkę a ja robie pomidorową, ponoć przysmak ciężarnych ❤❤❤😁😁w pierwszej ciazy miałam ją raz na tydzień.

mam głupie pytanie: jak pod postem kliknę "lubię to" to będzie to widoczne na moim facebooku, bo przez niego się tu loguje..?

o mamuniu😱😁 ale pobudki. Ja to mam zły humor jak tak rabo wstanę 🤣 aktualnie córka sama zasnęła na drzemkę a ja robie pomidorową, ponoć przysmak ciężarnych ❤❤❤😁😁w pierwszej ciazy miałam ją raz na tydzień.
Mi mąż zrobił pomidorówkę wczoraj, uwielbiam🤤

Widzę dużo tu z nami weteranek, a ile z was jest w ciąży po raz pierwszy? Ja tak i nic nie ogarniam narazie 😂

Hej dziewczyny
Ja byłam dzisiaj u gina 4+5
Po badaniu szyjki stwierdził ciąże
Na usg powiedział że śluzówka i enfometrium w porządku, ale pęcherzyka nie znalazl , chociaż stwierdził że przypuszcza w którym miejscu jest, ale nie jest Go w stanie uchwycić na zdjęciu, założył mi kartę ciąży dla skierowanie na badania i kazał przyjść na bezpłatną wizytę za tydzień żeby zobaczyć pęcherzyk.
Ufam mu , bo już mi prowadził ciąże
Ale pytanie do Was , czy miała któraś tak że na pierwszym usg Jeszcze nie było widać pęcherzyka???

Hej dziewczyny
Na usg powiedział że śluzówka i enfometrium w porządku, ale pęcherzyka nie znalazl , chociaż stwierdził że przypuszcza w którym miejscu jest, ale nie jest Go w stanie uchwycić na zdjęciu, założył mi kartę ciąży dla skierowanie na badania i kazał przyjść na bezpłatną wizytę za tydzień żeby zobaczyć pęcherzyk.
Ale pytanie do Was , czy miała któraś tak że na pierwszym usg Jeszcze nie było widać pęcherzyka???

Ja byłam w pierwszej ciąży zaraz po zrobieniu testu. I nie było nic widać poczekałam tydzień i już był pęcherzyk.

Hej dziewczyny

tak, byłam w 4+4 i też nie było nic widać, poszłam 5+0 i już był [emoji4] także spokojnie

Widzę dużo tu z nami weteranek, a ile z was jest w ciąży po raz pierwszy? Ja tak i nic nie ogarniam narazie [emoji23]

moja tez pierwsza i to w kraju, którego języka nie ogarniam, także jest fajnie [emoji1787]

reklama
Do góry