reklama
małamysz
Początkująca w BB
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@małamysz ja Amelię tez urodziłam mając 27 lat, mimo ze z moim mężem znaliśmy się długo...w tym roku strzeli nam 21 lat bycia razem (a 10 lat po slubie) to nie czuliśmy potrzeby mieć dziecka wcześniej. Współczuje zgagi, ja mam od kilku mcy- taki moj urok [emoji6]...co do swedzacej skory to nie kwestia, ze miałaś brzuch czy nie, a jej elastyczności...musisz smarować nie koniecznie czymś na rozstępy, wystarczy ją nawilżać, natłuszczać. Ja mam tak elastyczna skore ze wystarczył zawsze zwykły balsam i mam mały rozstępy na biodrze, który powstał po pierwszej ciąży, w której dużo przytyłam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
tabitha
Aktywna w BB
Witajcie @małamysz swędzenie brzuszka pewnie jest spowodowane jego rozciąganiem. Też tak miałam w pierwszej ciąży i niestety pomimo smarowania kremami mój brzuch wyglądał tragicznie. Rozstęp na rozstępie. teraz na razie nowych rozstępów brak, ale stare zaczynają się rozciągać.
Ja pierwszego syna urodziłam mając 23 lata, ale była to nasza świadoma decyzja. Choć dużo znajomych pytało po co się rak śpieszymy. Ale nie powiem życie obróciło się o 180 stopni.
Ja pierwszego syna urodziłam mając 23 lata, ale była to nasza świadoma decyzja. Choć dużo znajomych pytało po co się rak śpieszymy. Ale nie powiem życie obróciło się o 180 stopni.
małamysz
Początkująca w BB
Ja mam tak w ciągu dnia latam jak szalona) czy w nocy też często wstajecie do toalety? Dużo pije, ale w nocy potrafię wstać nawet 3/4 razy a później ciężko mi zasnąć
reklama
monmon
Fanka BB :)
Niestety długo mnie tu nie było i widzę że liczba wpisów nie do nadrobienia
Jestem juz na zwolnieniu wiec mam nadzieję że uda mi się byc bardziej aktywną: ) mam nadzieję że u Was wszystko w porzadku, u mnie ok, w czwartek wizyta polowkowa a od tygodnia mam zwyczaj min pół godziny czytania bajek dla maluszka
Jestem juz na zwolnieniu wiec mam nadzieję że uda mi się byc bardziej aktywną: ) mam nadzieję że u Was wszystko w porzadku, u mnie ok, w czwartek wizyta polowkowa a od tygodnia mam zwyczaj min pół godziny czytania bajek dla maluszka